Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruációnak köze lehet...

Menstruációnak köze lehet ahhoz ha sétálok fáj az oldalam?

Figyelt kérdés
2014. júl. 30. 16:35
 1/5 A kérdező kommentje:
Az alhasam oldala
2014. júl. 30. 16:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem kizárt. Akkor deréktájon sok helyen fáj. Volt olyan, hogy ordítva kakiltam, mert olyan volt mintha kaktuszt szülnék úgy csípett, harapott, szúrt, görcsölt fájt vagy ezt elmondani nem lehet milyen rossz volt, meg mindent csinált popóm.

Hüvelyem is nem egyszer olyan volt mintha kést dugtak volna fel, pedig semmit nem dugott fel senki. Nekem borzalmas tud lenni! És a derekam, a hasam, a vénuszom fáj olyankor minden ami a közelben van. :(:(:(:(

25/N

2014. júl. 30. 16:47
 3/5 A kérdező kommentje:
Koszi, nekem is faj a kakilas mintha kaktuszt szulnek, es szokott fajni a derekam
2014. júl. 30. 16:54
 4/5 A kérdező kommentje:
Meg a huvelyem is szokott fajni
2014. júl. 30. 16:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Amugy a tobbi tunetem: faj a fejem, hatam, hasam, hamar elfaradok, sokat kell pisilnem, fehérfolyasom erosodott, volt benne egy barna potty, es amikor kiswcre mentem es kitoroltem barna lett a wc papír, erzekeny vagyok mostanaban, semmihez nincs kedvem, melleim erzekenyek, duzzadtak
2014. júl. 30. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!