A nőgyógyász meg fogja kérdezni anyum előtt, hogy szűz vagyok-e?
Nem igazán szeretném, ha megtudná, hogy nem vagyok az. De mindenáron el akar jönni velem az orvoshoz, lebeszélhetetlen. Mások mondták, hogy előtte úgyse kérdezi meg. Ez orvosfüggő?
17L
Bocs de sok orvos nem húzza el a függönyt a vizsgálóágynál,tehát jó a kilátás és nem hinném hogy 17 éves lánynál ilyen intim vizsgálatnál szó szerint a vizsgálóba kellene bárkinek is lennie.
Sokall fiatalabbak is elmennek sajnos sokszor a korán kezdett sex miatt nőgyógyászhoz és mindnekinek a kísérője kinnt vár.Anyukának ennyi idősnél kinnt a helye a váróba és sokkal intimebb dolgokat is kéredezhet akár az orvos.
Utolsó, már megbocsáss, de ez teljesen egyéni dolog, van akinek biztonságot ad ha valaki bent van vele a vizsgálóban, én ismerek ilyet nem is egyet, viszont van akinek nem hiányzik egyáltalán.
Olyat is ismerek, akinek férje mindig bent szokott lenni, mint ahogy a szülésnél is van akinek jó ha vele van a férje, van akinek "púp lenne a hátán".
Ha nem húzza el az orvos a függönyt, akkor szólj neki, vagy húzd el te magad!
Egyszer régen jártam én is úgy, hogy SzTK-ban az ablakkal szemben volt a szék, (kivételesen nem az ajtóval szemben...), és javában terpeszettem már amikor észrevettem hogy a szemben lévő épület tetején munkások ültek és ették a tízóraijukat, miküzben vidáman nézegettek be a rendelőbe, mert függőny csak az ablak kb 2/3-ig volt. El tudjátok képzelni, hogy pattantam le az ágyról? az orvost is ledöntöttem majdnem a székéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!