Ugye nem terhesség?
Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót szedek lassan egy fél éve,de csak megközelítőleg abban az időpontban ahogy kell(este szoktam de volt rá példa hogy reggel vettem),de sose hagytam ki egyet sem,sőt most éppen nem tartottam"vérző-szüneteket".(nem figyeltem,2 levélnyit szedtem be,a harmadiknak most fogyott el az első hete)
Ma reggel gyomorégésre,és pici hányásra-hányingerre ébredtem.
Mi lehet ez
2014. júl. 28. 05:13
1/4 anonim válasza:
Voltál beteg? Szedtél valamikor is ez alatt az idő alatt antibiotikumot? Mert az kiüti a fogamzásgátlót. Barátnőm így lett terhes....
2/4 A kérdező kommentje:
nem volt semmi bajom,nem szedtem semmit.
2014. júl. 28. 11:19
3/4 anonim válasza:
Ha késik tesztelj, ha fennmarad ez a gyomorégés, hányás, stb, akkor talán gyógyszert kellene váltanod, ha nem vagy terhes.
4/4 A kérdező kommentje:
mikortól teszteljem?
Ugye eddig kihagyás nélkül szedtem be a három levélből kettőt,most fogyott el a harmadik levél első hete.
Hagyjam abba vagy most már szedjem végig?
2014. júl. 28. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!