Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pár éve "váladékozik" a...

Pár éve "váladékozik" a nőiességem. Mi lehet ez? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Mióta serdülök 10 éves korom óta főleg

.elkezdett "sperma" folyni a nemi szervemből. Úgy néz ki a dolog, hogyha például sokat ülök, (és persze nincs meg a havim) akkor ilyen fehér és sperma szerű anyag jön ki. A bugyim is olyan szokott lenni. Mi lehet ez? A hormonok dolgoznak? Honnan jön ez az anyag? Mitől? 14/L (szűz)

2014. júl. 27. 22:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezt fehérfolyásnak hívják. A tested természetes öntisztuló mechanizmusa. Minden nőnek van, általában a ciklus során periodikusan változik a színe, állaga. Használj tisztasági betétet, erre találták ki! Ha sárgás/zöldes lenne, vagy bűzös, esetleg túrós, vagy viszketnél, akkor keress fel egy tiniambulanciát. Ha fehér vagy átlátszó, és olyan, mint eddig, akkor nincs gond. :)
2014. júl. 27. 22:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Szűz létedre jól tudod, milyen a sperma...

Na mindegy. A folyásodat fehér folyásnak nevezik. Ha nincs szaga, és nem darabkás az állaga, akkor semmi gond. Ez természetes. Ha zavar, akkor tegyél be mindig tisztasági betétet.

2014. júl. 27. 22:39
 3/5 anonim ***** válasza:

Az nem sperma..

Nézz hasonló oldalakat ahol sok-sok infó van:

[link]

2014. júl. 27. 22:39
 4/5 A kérdező kommentje:

#1. Koszonom:)

#2. Szerintem mar minden tini tudja:) bocsanat. Lehet hogy tudom de nem vagyok egy k...a hogy en mar 13 evesen lefekszek valakivel:) es koszi

#3. Koszonom!

2014. júl. 27. 22:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális fehérfolyás.
2014. júl. 28. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!