Tudok valamit csinálni a menstruációs fájdalmaimmal?
Figyelt kérdés
mindíg nagyon fáj a hasam, 1-3. napon a derekam is nagyon...
hogyan tudnám enyhíteni?? :(
2010. jan. 10. 17:35
1/8 anonim 

válasza:

Mozgással, algofelx-szel, meleg fürdővel, bár ez utóbbi nálam a vérzést erősebbé tette, viszon nem éreztem annyira a fájdalmat.
2/8 anonim válasza:
algoflex , és szerintem kösd le magad bármivel hogy ne a fájdalomra figyelj ;)
3/8 A kérdező kommentje:
köszi
2010. jan. 10. 17:45
4/8 anonim 

válasza:

Egy cipőben járunk az első három nap nekem is maga a pokol.De muszáj dolgoznom! Én nem veszek be semmit, piszkosul fájdalomtűrő vagyok. De nem mindenki ilyen.
5/8 anonim 

válasza:

Fordulj gyógymasszőrhöz! (Nem hétvégi tanfolyamon végzett álmasszőrre gondoltam, hanem igazira.)
A masszázs hatásai közé tartozik a görcsoldás, fájdalomcsillapítás. Majdnem biztosan csökkenni fognak a fájdalmaid, és nem jár gyógyszerbevitellel. A masszázsnak keringésjavító hatása is van, ezért a vérzésed erősödhet tőle, ami a te döntésed, hogy elfogadod-e ezt az árat a görcsoldásért. Ebben nem tudok nyilatkozni, mert még nem voltam ilyen helyzetben. :-) (Általában az első két napot szokták emiatt ellenjavallani a masszázsra, de ha nagyon görcsöl, az éppen a fentiek miatt kivétel.)
6/8 anonim 

válasza:

Ja és a masszázs a menstruáció előtti napokon is segíthet.
7/8 anonim 

válasza:

Meristin görcsoldó, cickafarkfű tea. Orvosnak mondtad már? Ultrahanggal nem nézték meg a pocakodat? Ciszta?
8/8 A kérdező kommentje:
nem mondtam orvosnak... és nem hiszem h ciszta lenne, mert nem úgy fáj h egész nap meg nem tom, hanem csak így néha megfájdul, mint a hasam, de akkor nagyon. (Am 15 éves leszek :D)
2010. jan. 13. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!