Olyan probléma merült fel, hogy 1-2 hete fáj a hasam a köldököm környékén, fel vagyok puffadva, és a melleimet is érzem hogy vannak, vagyis picikét fájnak. Lehet a menstruáció jele vagy szerintetek?
Figyelt kérdés
Mai naphoz 1 hétre kell megjönnie a menstruációmnak, élek nemi életet, van párom, amikor együtt vagyunk viszont vigyázunk és oda figyelünk.
U.I.: Normális válaszokat kérek!
2014. júl. 27. 17:19
1/4 anonim válasza:
Várj egy hetet, és ha nem jön meg, akkor csinálj azért egy tesztet, mert ha máskor nincsenek ilyen tüneteid mielőtt megjön, akkor van rá esély, hogy esetleg terhes vagy.
2/4 A kérdező kommentje:
Rendben van, köszönöm. De melleimet mióta élek rendszeres nemi életet, azóta fájnak menstruació előtt 1 héttel és azóta 26 napra jön meg. Már volt hasonló tünetem, akkor annyira görcsöltem hogy nem bírtam felkelni az ágyból, de megjött a menstruációm. Úgy hogy vagy péntekre vagy vasárnapra várom. És most fogom elkezdeni szedni a fogamzásgátlót is.
2014. júl. 28. 13:13
3/4 A kérdező kommentje:
És szoktam nézni a jeleket, ilyen például hogy elsötétedik a bimbó környéke.. Jobban erre szoktam oda figyelni. Tudtok még néhány tippet vagy tanácsot adni hogy mire figyeljek oda?
2014. júl. 28. 13:21
4/4 A kérdező kommentje:
És jelentkezett a mensi előtti szokásos folyásom.
2014. júl. 28. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!