Valaki "felvilagositana" ezekrok a fotokrol?
Ez a menszeszt abrazolja,ha jol tudom. Oldalt az a 2 "golyo" a petefeszek? Es az a rozsaszin kozepen lyukkal a meh? Hol van a szuzhartya?
Kiegeszithetitek meg egyeb fontos dolgokkal,amit latni lehet. Belulrol olyan "mas" az egesz,ezert nem ertem,hogy mi hol van.
15/L
Nem.
Ezek a képek a hüvely belsejét és a méhszájat mutatják. Az ilyen képekhez pedig előbb egy ilyen eszközzel ki kell tágítani a hüvelyt, hogy látszódjanak a dolgok:
A petefészkek meg csak akkor lennének láthatók, ha felnyitnánk a hasat/kismedencét, vagy legalábbis egy kamerával benéznénk.
Itt egy kép: [link]
(A két fehér valami (3-as szám) a két petefészek, a vöröses valami (1-es) a méh.)
ÁÁÁÁ, beírtam a választ, és a fele kitörlődött.
Tehát még egyszer:
Nem.
Ezek a képek a hüvely belsejét és a méhszájat mutatják. Az ilyen képekhez pedig előbb egy ilyen eszközzel ki kell tágítani a hüvelyt, hogy látszódjanak a dolgok:
Mint látod, ennek az eszköznek két szára van, ami alul és felül tágítja a hüvelyt. Ilyen van a képen is, ha jobban megnézed, csak nem feltűnő, mert átlátszó.
A két oldalsó "golyó" egyszerűen a hüvely oldalsó részének a beboltosulása, ugyanis ha nem tárják fel ilyen eszközzel, akkor a hüvely falai összefekszenek, a hüvely zárt.
A szűzhártya közvetlenül a hüvelybemenetben van (a képen meg a hüvely BELSŐ vége látszik), itt láthatsz róla képet:
A petefészkek meg csak akkor lennének láthatók, ha felnyitnánk a hasat/kismedencét, vagy legalábbis egy kamerával benéznénk.
Itt egy kép: [link]
(A két fehér valami (3-as szám) a két petefészek, a vöröses valami (1-es) a méh.)
Koszonom!
Olyan "hihetetlen,hogy mik vannak bennunk,nokben.:-)
Hol látsz te a képeken golyókat??
Eddig mindig hitetlenkedtem, amikor arról írtak itt egyesek, hogy a nők nem ismerik a saját testüket; de már kezdem úgy érezni, igazuk volt. Általános iskolai biológián mégis hogy adják le a szaporító szervrendszereket?
Most voltam nyolcadikos.
Ott a tankonyvekbe csak rajzok,abrak vannak. Elobe minden mas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!