Mi várható abortusz után?
Nem ítéllek el, biztos nem jó dolgodban tetted. Így csak kitartást tudok kívánni!
Ha jól rémlik, akkor erős vérzés esetén vissza kell menni az orvoshoz, mert nem normális. Erős görcsöknél szintén. Gyengébb vérzés egy darabig még előfordulhat, de egyébként csak kíméld magad, pihenj és ebben a nagy melegben igyál sok folyadékot.
Nem te voltál véletlenül az, aki az előbb bántó kommentet írt, majd kitörölte? (ha nem, én kérek elnézést)Ilyent nem igazán illik kérdezni, mert ez mindenkinek a magánügye, de ha ettől megnyugszol, nem azért mert ,,15-16-17 éves felelőtlen kamasz'' vagyok, hanem mert nem tudtam volna most olyan életkörülményeket nyújtani neki, ami a képességeimhez méltóan megfelene. Nincs hozzá megfelelő háttér. Ha ez is megnyugtat, igenis bánt a lelkiismeret, de próbálok erős maradni, hogy ne végezzem az idegosztályon vagy ne cipeljek életem végéig akkora terhet, hogy az tönkre tegyen.
Csak arra lennék kíváncsi, hogy normális e hogy tegnap is alig, ma meg egyáltalán nem véreztem?
Nem én írtam a kommenteket, de:
Nem attól lesz valaki felelőtlen, hogy 14-16 évesen esik teherbe. Hanem attól, hogy amikor még nem áll készen az anyaságra, akkor nem tesz megfelelően a nem kívánt terhesség ellen. Így lehet felelőlen egy 20, 25 vagy akár 30 éves nő is, nem csak egy 15 éves kamasz.
Ha meg valaki rendesen védekezik, de mivel egyik módszer sem 100%-os, összejön a baba, akkor emiatt 16 évesen se lesz felelőlen...
Hagyjátok már szerencsétlent!
Direkt kérte hogy ne rúgjatok bele, hisz ő se jókedvében tette amit tett. Válaszolni a kérdésedre nem tudok sajna ÉN SEM de kitartást kívánok neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!