Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 18 éves vagyok, kb 5 éve...

18 éves vagyok, kb 5 éve menstruálok, de még mindig elég rendszertelen. Kb.3 hónapja nem jön meg, terhes nem vagyok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már írattam fel fogamzásgátlót is, hogy egy kicsit rendszerezze, de így nem is tudom elkezdeni...
2010. jan. 10. 13:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Szedj vasat, sokszor az okozza a rendszertelen menstruációt. Nekem is segített.
2010. jan. 10. 13:53
 2/8 anonim ***** válasza:

nem vagy túl vékony?

nekem akkor voltak ilyen problémáim

2010. jan. 10. 14:05
 3/8 anonim ***** válasza:
nincs valami nőgyógyászati problémád,cisztád esetleg???
2010. jan. 10. 14:10
 4/8 anonim ***** válasza:

Nőgyógyásztól kell hormontükröt kérni (hormonszint-meghatározás), egy vérvételből megvan, illetve hasi ultrahangot. Hormoningadozás is okozhatja a rendszertelen menstruációt, vagy szélsőséges testedzés, illetve diéta.

Próbáld meg a barátcserjét (homeopátiás neve agnus castus, vagy benne van a Mastodynon cseppben is) nőgyógyász ezt a cseppet felírja. Segít helyrehozni a hormonszintet, ha azzal van a baj.

2010. jan. 10. 14:36
 5/8 anonim ***** válasza:
Nyugi én is voltam igy de nekem szerencse megoldodott a dolog. Esetleg próbált ki a cickafark vagy a rozmaring teát.
2010. jan. 10. 15:00
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Tuti, hogy a hormonrendszeremmel van a baj, mert szőrösödésem is van. De amíg nem jön meg, addig nem tudom elkezdeni a fogamzásgátlót, amit direkt ezekre írt fel a doki.

Ez a két tea tényleg használ? Neked segített?

2010. jan. 11. 17:06
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes megpróbálni sokan esküdnek rá görcsökre is jó én mire kiakartam próbálni beállt rendszeresre ugyhogy nem volt rá szükségem. Nekem is 5 évig rendszertelen volt én is most vagyok 18 éves de most már szerencse jó pár hónapja beállt.
2010. jan. 19. 15:04
 8/8 anonim ***** válasza:
a teát illetően nyugodtan nézz utánna vagy az orvost is megkérdezheted.
2010. jan. 19. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!