Betadine hüvelykúpot írt fel az orvos,6 napig használtam ahogy felírta, de mostanra sokkal rosszabb a helyzet mint volt. Talán nem raktam fel eléggé ezért alakult ki a mostani helyzet? Szerintetek mit kéne tennem? Volt már hasonló nektek?
Egy jó ideje már fehér folyásom volt, nem viszkettem, különösebb szaga sem volt, de anyum erőltette hogy ez nem normális hogy minden bugyimon ott van mennyünk el nőgyógyászhoz. Oké elmentünk, a doki kb meg se nézett (annyi volt hogy szétnyitottam a lábam széthúzta kicsit és ennyi) csak látta hogy anyum erőlteti hogy ez így nem oké és mondta hogy "Hát így most neki erre mondania/adnia kell valamit" (Magán rendelőbe mentünk). Felírta ezt a Betadine hüvelykúpot hogy 5-6 napig használjam. 6 napig minden este bent volt (bár nem tudom az közre játszhat e hogy nem teljesen tettem fel vagy nem is tudom). Vártam hogy javuljon, de a kb másfél centis sima folyásomból ilyen túrós nyálkás folyás lett amiből jóval több lett mint volt. Maradt még 3 vagy 4 db a dobozban azt esetleg így még jóval utána (miután abba hagytam megjött) használjam fel és most már ameddig tudom rakjam fel? Javulhat a helyzet?
Előre is köszönöm a segítségeteket! :)
Ha elmúltál 14, akkor mehetsz egyedül orvoshoz.
Részvétem anyád miatt, az ő hülyesége tett beteggé, és fel sem fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!