Ez normális? A hasfájás nélküli menstruáció után fáj a hasam?
Figyelt kérdés
Eddig háromszor menstruáltam, (13 éves vagyok) és a 2. után két hónap kimaradt. Ez ugye nem is lenne baj ilyen korban, de mindig nagyon gyenge, és barna, és kevés. Pl. A harmadiknál (ahol amúgy nem, fájt a a hasam, meg semmi) nem volt nálam betét, és elutaztunk, és egész napra jó volt egy darab vécépapír. És az volt a furi, hogy miután emlúlt, akkor kezdett el fájni a a hasam.2014. júl. 25. 16:58
1/4 anonim válasza:
lőfordul ennyire gyenge vérzés is néha, de talán csak barna folyás volt, még nem jött meg rendesen. Csúszhat, valószínűleg most fog megjönni.
2/4 anonim válasza:
Normális. Nme írtad, hogy mennyire fáj, de ha nem a földön fetrengsz a fájdalomtól, csak érzed, akkor simán belefér.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Még elfelejtettem mondani, hogy mindig ilyen gyenge.
2014. júl. 25. 19:45
4/4 anonim válasza:
Szerintem sincs semmi gond, sajnos a hasi fájdalom lehet az összehúzódástól. De mindig legyél felkészülve mert előbb utóbb erősebben fog megjönni de ettől nem szabad megijedni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!