Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A tojásos hajpakolás tényleg...

A tojásos hajpakolás tényleg növeszti a hajat?

Figyelt kérdés

Sokan mondták hogy kenik a hajukat vele és hogy 1 hónap alatt látnak nagy változást. Ti kipróbáltátok már?

Mien eredményt értetek el vele? Mit tanácsoltok hogyan vigyem fel a hajamra és mikor szedjem le stb..?

Előre köszönöm a válaszokat

2014. júl. 25. 11:46
 1/4 anonim ***** válasza:
A hajnövekedés mint tudjuk a genetikán múlik, nem befolyásolható külső kencékkel.
2014. júl. 25. 11:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Száraz hajjal csodákat tesz valóban a tojásos hajpakolás, de a törött részek nem forrnak össze, és gyorsabban sem fog nőni. (Évek óta használom, szép erős és fényes a hajam, de gyorsabban nem nő.)
2014. júl. 25. 12:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Ja, a többi kérdésedre is válaszolok.

Én 3-4 tojássárgáját szoktam összekeverni pár evőkanál olívaolajjal vagy kókuszolajjal, ez az alap (hajhossztól és ízléstől függően tegyed bele őket). Néha teszek bele 1-2 evőkanál mézet/almaecetet is, illetve nyáron a tejföl/majonéz is szuperül hidratálja a hajat. Vagy száraz hajra viszem fel (akkor nem csöpög le meg folyik szanaszét), vagy picit benedvesítem előtte. Utána alaposan hajat mosok, és almaecetes vízzel leöblítem a végén.

Engem nem zavarnak a szagok (meg a férjemet sem), de ha érzékenyebb gyomrú vagy, akkor illóolajokkal tehetsz ellene, és plusz gyógyhatásokat is kifejtenek.

2014. júl. 25. 12:09
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.

Nem, nem vagyok érzékeny gyomrú egyáltalán, de sokat halottam erről a ricinusolajról is. ez tényleg hatásos vagy nem?

2014. júl. 25. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!