Lányok/nők, szerintetek mi lehet? Valami fertőzés?
Figyelt kérdés
A hüvelyemben furcsa, apró kiütés szerű pöttyök vannak, amik alig látszódnak, viszont jól ki lehet tapintani. Mivel nem viszket vagy csíp, ezért nem vagyok biztos benne, hogy betegség. Szerintetek mi lehet és volt-e másnak hasonló?2014. júl. 24. 23:32
1/7 anonim válasza:
Hogy látod a hüvelyeden belül, hogy mik vannak? :O De az okés, vaku és tükör...na de hogyan tudod kinyomni ott belül???
2/7 A kérdező kommentje:
Nem lehet kinyomni, olyasmi mint egy nagyon pici szemölcs vagy ilyesmi.. Ennél pontosabban nem tudom leírni
2014. júl. 25. 00:00
3/7 anonim válasza:
El nem tudom képzelni. Legokosabb lenne megnézetni nődokival, nehogy valami olyan baj legyen, ami eleinte nem gond, de később, kezelés híján problémát okozhat.
Élsz már nemi életet, kaphattál el valakitől fertőzést?
7/7 anonim válasza:
Condyloma lehet, ami fertőzés következménye. Haladéktalanul keresd fel a bőr és nemi beteg gondozót, esetleg nőgyógyászt! Fertőző, ezért ne Menj most strandra, otthon a higiéniára ügyelj.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!