Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Viszket a puncim. Mitől lehet?

Viszket a puncim. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

2 napja viszket a puncim. Tegnap kentem rá Canesten-t, de ma is ugyan úgy viszket. Már megőrülök tőle egész nap. Aludni is alig tudtam. Mi lehet a baj?

21 éves vagyok. Még sosem voltam nőgyógyásznál. Hogy működik a dolog? Szerintetek elmondjam anyumnak, vagy nem kell? Gáz, ha szőrös puncival megyek el orvoshoz?

Kedden strandra akartunk menni, de így elég esélytelennek tűnik a dolog..

2014. júl. 24. 11:25
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
Lehet valami irritálja,ha váltottál új szappanra,tusfürdőre,nem pamut a bugyid,vagy csak kényesebb ott a bőrőd,akármi lehet.
2014. júl. 24. 11:32
 2/8 anonim ***** válasza:
75%

Simán lehet egy hüvelyi fertőzésed. De lehet allergia, irritáció. Menj orvoshoz, mert bármelyikről is van szó, biztosat csak ő mondhat.

A Canesten krémmel pedig szerinted mire mentél? Semmire. Ha még olyan gombás fertőzésed is lenne, amire a Canesten hatásos lenne, azt kúppal együtt kell alkalmazni, nem simán a kenőcsöt, mert úgy semmit sem ér. De ahogy látod, nem is volt jó amúgy sem, szóval irány az orvos!

És már ne is haragudj, 21 éves vagy, felnőtt nő. Egyedül is meg tudod oldani és nem gondolnám, hogy ne lehetne önállóan elmenni nőgyógyászhoz és hogy miért kellene tőle parázni. Felnőtt nő vagy.

És tök mindegy, hogy milyen vagy odalent, hogy szőrös vagy nem szőrös, a lényeg, hogy tiszta legyen. A többi az orvost nem érdekli.

Ha pedig ki leszel belőle kezelve, akkor nyugodtan mehetsz strandra is, de azért kell most orvoshoz menned, hogy addigra ki legyél belőle kezelve. Mert kezeletlenül valóban nem kéne strandra menni.

2014. júl. 24. 11:37
 3/8 anonim ***** válasza:
24%
Talán elöször meséld el az elmult két hétben mikor mi történt a pi-áddal?
2014. júl. 24. 11:44
 4/8 anonim válasza:
100%
Vigyázz, a nőknél a cukorbetegség egyik jele a nemi szerv rendkívűl erős viszketése. És ez nem vicc!! Én a háziorvosnál kezdeném, csak az első mondat kellemetlen, de ezt lehet körül írni is. Ne játssz vele és főleg ne ezen a fórumon próbáld az orvosságot megtalálni rá. És egyetértek azzal, aki a fertőzésre hívta fel a figyelmedet. Ha nemrégen voltál fiúval, akkor gondolkodj ezen.
2014. júl. 24. 11:45
 5/8 anonim ***** válasza:
94%
Hát én nem mondanám el anyámnak. Felnőtt vagy már nem óvodás. Menj el orvoshoz amúgy sem árt még ha nem voltál soha.
2014. júl. 24. 11:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Semmi mást nem érzel, mint büdös folyás, aminek színe sárga, vagy zöld, túrós állaga van esetleg?

A síma fehér, vagy szintelen folyás az normális.

Ha orvoshoz mész, akkor keress női orvost ha van rá mód első vizsgálatodra, és a borotválás nem szükséges, sőt a nőgyógyászok egészségtelen dolognak tartják a borotválást!

2014. júl. 24. 12:42
 7/8 anonim ***** válasza:
41%
pont azért mondhatod el nyugodtan anyádnak, mert felnõtt vagy nem pedig dedós... és a felnõtt emberek, fõleg családtagok nyugodtan kérhetnek egymástól tanácsot...
2014. júl. 24. 12:56
 8/8 anonim ***** válasza:
71%

Én is 21 voltam, amikor először mentem nőgyógyászhoz, felnőtt ember és én is paráztam. Ez normális, kedves 2-es. Ismeretlen vizsgálatoktól parázunk, pláne egy ilyen vizsgálattól, ami köztudottan nem túl kellemes...

Itt egy kérdés, ahol a válaszokból megtudhatod, milyen egy vizsgálat:

http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__59153..

Elmondhatod anyukádnak, ha akarod, ha nem, akkor nem mondod el, ez a te döntésed. Én elmondanám.

A dokit totál nem fogja érdekelni, hogy szőrös-e a puncid. Sőt, hallottam olyanról, aki kifejezetten szólt amiatt, hogy leborotválta a lány. De ha annyira kellemetlenül érzed magad, persze, borotváld le...

Ettől függetlenül abban egyet kell értenem, hogy 21 éves korodhoz képest úgy viselkedsz, mint egy 16 éves... Azért pl. 21 évesen már lehetne annyi eszed, hogy nem kensz csak úgy valamit a puncidra, ha nem tudod, mi a baj (kúp nélkül meg a Canesten tényleg nem ér semmit).

2014. júl. 24. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!