Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Bp.15. kerületi sztkban...

Bp.15. kerületi sztkban rendes nőgyógyász?

Figyelt kérdés

1x voltam ott kb fél éve és kifogtam valami idős teljesen ősz fazont...úgy beszélt velem mintha valami fogyatékos lennék vagy öt éves...amikor vizsgálni kezdett rám szólt hogy csússzak lejjebb(életemben először jártam nőgyógyásznál,nem tudtam hogy mit hogy...),aztán ott szörnyülködött hogy elszakadt alattam az a papír valami,és hogy most cserélheti le(nem minden ember után kéne cserélni? O.o ),gyorsan megvizsgált, aztán felírta a gyógyszert,egy perc alatt elhadarta hogy mit hogy kell szedni,de közben így mutogatott a szájába,mikor mondta,hogy azt szájon át kell bevenni,mintha tök hülye lennék,aki nem fogja fel...és elküldött...ja,az asszisztens nő megkérdezte hogy mikor menstruáltam utoljára...ennyi volt,éreztem hogy minél hamarabb meg akar tőlem szabadulni...Sajnos fogalmam sincs mi volt a neve,de jobban szeretném elkerülni ha lehet...Egy régebbi(kb 5 éves) ilyen kérdést találtam,akkor az volt hogy Kammer elmemt,pedig őt szerette mindenki,helyette jött Demjén aki egy ember szerint egész kedves,és Ruzsillát és Kovácsot kb senki nem ajánlotta...a neten utánanéztem és van még dr Polyák János,dr Zsolnai János és dr Varga Márta,meg ugye az imént említett Ruzsilla,Kovács,Demjén.Demjén azóta is kedves?Kérlek segítsetek hogy ki a legnormálisabb,mert nem akarok megint egy bunkó nemtörődöm fickót kifogni,akit nem is érdekel a problémám,csak meg akar szabadulni tőlem minél hamarabb...lett volna még néhány kérdésem,de aztán örültem a végén hogy elmehetek,nem hogy még kérdezgessek is tőle,nem pont erre számítottam...Hüvelyi gombás fertőzésem volt akkor(legalábbis azt hiszem,ő nem mondott semmit...),ami azóta is folyton visszatér,ezért akarom már rászánni magam hogy elmenjek egy orvoshoz,de magánrendelésre nincs pénzem...azóta se mentem nőgyógyászhoz,pedig szeretnék fogamzásgátlót is feliratni...jó lenne ha ennyi sztks nőgyógyász között akadna egy rendes,kedves,alapos férfi\nő akihez elmehetnék.Remélem érkezik válasz a kérdésemre,mert igen fontos lenne...Előre is köszönök minden tanácsot,segítséget.

18\L

2014. júl. 23. 23:23
 1/5 anonim ***** válasza:

Zsolnait, Vargat nrm ajanlom. Utoldot nrm ismerrm.

Varga a 42+5 napos terhessegemet vegig kevesebbnek nezte.

Ennxivel mentem szulni, szerinte meg aznap voltsm uh szerint 37 hetes !!!

2014. júl. 25. 16:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor azt hiszem marad Dr.Demjén,én reménykedem...hétfőre gyűjtök is hozzá erőt és elmegyek szerintem...
2014. júl. 25. 20:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Zsolnait nagyon szerettem, de már nincs.., kihez mentél végül? Polyák sokaknak nem szimpatikus, én kedvelem,mkicsit túl közvetlen, de engem nem zavar...

( épn már babvállalás miatt is peőbálok körültekintően választani)

2014. dec. 18. 21:52
 4/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

Múlthéten mentem Polyákhoz. Tartottam tőle kicsit a többit ismervén. De kellemes csalódással jöttem ki tőle és rengeteg kivizsgálásra elküldött.

Közte mammográfiára, ahová nem szokásuk a fiatal (45 év alatti) nőket elküldeni, még akkor sem, ha a páciens kéri, mert érzi/tudja, hogy probléma van. Ő az első orvos ebben az SZTK-ban, aki komolyan vette a csomóimat és még meg is vizsgálta a melleimet.

2014. dec. 19. 12:59
 5/5 anonim ***** válasza:

Én ruzsilla endrenel voltam, szörnyű volt, goromba, mogorva, rossz gyógyszert írt fel tenyésztés alapján szóval még oda sem figyelt, a barátomnak nem adott gyógyszert én meg nem tudtam hogy kell neki, és nagyjából 5 perc után küldött is ki a rendelőből

Ja igen, és kacsával úgy felsértett hogy véreztem

2018. júl. 30. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!