Lányok! Miért dohányoztok?
Annyira visszataszító ha egy lány cigizik.Ma már szinte több lány cigizik mint fiú. Isznak, káromkodnak stb...
Ettől lesznek nagy csajok??
Miért jó a cigi? Jó a büdös száj, a sárga fogak, a légúti betegségek kockázata?? Egyszerűen ezt nem tudom felfogni..
dohányzom, de nem sárgák a fogaim. káromkodni nem káromkodom, és inni is csak alkalmakkor iszom. nem muszáj olyan pasival/csajjal összejönni aki cigizik/nem cigizik.
ha te nemszereted a cigiseket akkor ne jöjj össze cigissel, ez ilyen egyszerű. énsem jövök össze nem cigissel, mert aztán hallgathatom a prédikációt, meg a leszoktatási kísérleteit. nekem ez nem kell. van bőven pasi aki dohányzik, őt legalább nem zavarja. boldog kapcsolatban élek egy szintén dohányossal.
24L
Én nem doányzom, pedig az "osztályodban-hogyan-legyél-nagymenő-kiscsaj-törvénykönyv" szerint kellene
És az a borzsztó, hogy az osztályba OKOS, ÉRTELMES lányok és fiúk járnak, de egyes alkalmakkor jobban le tudnak részegedni, mit egy alkoholista :S
15/lány
Köszönöm a válaszokat. Legalább így tisztában vagyok ezzel. Hát igen... Főleg a társaság miatt.
FElnőtt embereknék persze megint más, akik dolgoznak és eltartják a családot. Ezek az emberek a stressz levezetésére használják a cigit. MEgtudom érteni.De egy 16 éves, fiatal lánynak nincs más dolga mint tanulni, és odafigyelni az egészségre.
Mégegyszer köszi a válaszokat, és véleményeiteket :)
manapság a legtöbb tini cigizik lányok és fiúk egyaránt..
mert az vagány,menő meg minden..és hát egy idő után rászoknak..
én is próbáltam már osztálytársak hatására szerintem,semmi jó nincs benne pénzkidobás..
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!