Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fájdalmas menstruáció? Többit...

Fájdalmas menstruáció? Többit lent!

Figyelt kérdés

A menstruációm harmadik napján vagyok jelenleg, ám tegnap meglepően fura érzést tapasztaltam. A rendszeres görcsök már megszokott tényezők a piros betűs napokon, ám a jobb oldali petefészkem tegnap egész délelőtt pontosan ugyanúgy fájt, mint ovuláció idején szokott. Eddig ilyet még nem tapasztaltam, pedig 10 éve menstruálok. Utalhat ez endometrózishoz? Vagy csupán egyszeri eset volt? Valaki tud valami okosat mondani erre? A nőgyógyászom jelenleg nyaral, máshoz meg nem megyek. Fogamzásgátlót nem szedek, terhesség kilőve. Köszönöm a válaszokat előre is!

24N

2014. júl. 18. 18:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Utalhat endometriózisra is, vagy petefészekgyulladásra is. Nem volt lázad, hőemelkedésed, rosszulléted, valamilyen különös folyásod mostanában? Mert ha igen, akkor petefészek-gyulladás lehet.
2014. júl. 18. 20:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha csak tegnap volt ilyen, lehet egyszeri eset volt
2014. júl. 18. 21:04
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Nem, mást nem vettem észre, semmi más tünetem nem volt, csak ez.

2014. júl. 19. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!