Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőgyógyászati lelet! SEGÍTSÉG?

Nőgyógyászati lelet! SEGÍTSÉG?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Ma voltam nőgyógyásznál mert 2 hete alhasi panaszaim voltak plusz barna folyás ami utána sárga lett aztán zöld szóval elég ijesztő volt. Mivel felmerült bennem a terhesség gyanúja noha gyógyszert szedek csináltam 19 nappal az együttlét után reggeli pisiből egy tesztet ami egyértelmű negatív lett. Ma az orvos nem végzett hüvelyi UH-t csak a kezével tapogatott meg ott bent ami eléggé fájt a méhemnél. Méhgyulladást állapított meg és azt mondta, hogy megtapogatott és nem vagyok terhes. A leleten az van, hogy Terhességi teszt : negatív.

Ez most az én tesztem vagy az ő általa végzett tapogatás eredménye? Hihetek ennek? Ugye már biztos, hogy nem vagyok terhes?? Már 25 napja volt az együttlét és az együttlétre rá 1 napra megjött.. Ugye ez most már biztos?

2014. júl. 16. 23:08
 1/5 anonim ***** válasza:
25 napra az együttlétre az orvos szerintem még nem sok mindent érezne a méhben. De nem értem, hogy ha gyógyszert szedsz, akkor miből gondolod, hogy terhes lennél? Megközelítőleg 100%-os a védelem. A teszted is negatív. Szerintem nyugodj végre meg! :)
2014. júl. 16. 23:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Mert volt egy hasmenéses betegségem ami alatt direkt nem voltunk együtt a párommal viszont rá egy hétre igen. De az orvosom szerint akkor már régen visszaállt a védelem pláne, hogy 7 napos szünetben voltam és épp készült megjönni ami együttlét után 1 nappal meg is jött :)
2014. júl. 16. 23:16
 3/5 anonim ***** válasza:
És a méhgyulladásra adott valamit?
2014. júl. 17. 11:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Biztos nem vagy terhes
2014. júl. 17. 11:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Kaptam antibiotikumot és hüvelykúpot is.
2014. júl. 17. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!