Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan oldjam meg a suliban a...

Hogyan oldjam meg a suliban a betétek, tamponok cseréjét az iskolában? Több lent

Figyelt kérdés
Az a baj hogy nagyon szégyenlős vagyok, és nem tudom hogy oldhatnám meg aránylag diszkréten a problémát. Táskával mászkálni nem szeretnék két óránként a vécébe, ha pedig a zsebemben van az nagyon feltünő... Ti hogy oldjátok meg? 12/L

2014. júl. 16. 17:26
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Lecci még válaszokat, hátha valaki tudja a tutit :D
2014. júl. 16. 18:09
 12/30 anonim ***** válasza:
Félbehajtva :D akkor meg mindenki tudja, hogy betét van nálad, mert kidomborodik.
2014. júl. 16. 18:09
 13/30 anonim ***** válasza:
És most úgy őszintén mi van abban, ha mindenki tudja? Ha egy narkóstű lenne nálam, vagy végigfochnám a nadrágom, az ciki lenne igen. A kérdezőt megértem, hogy aggódik, még fiatal, de ti hány évesek vagytok?
2014. júl. 16. 18:12
 14/30 anonim ***** válasza:
13-as: mivel a kérdező segítséget kért, mi segítséget adunk. Ő nem akarja, hogy észrevegyék, kár ezen pattogni.
2014. júl. 16. 18:13
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Egyetértek abban, hogy nem szabad szégyenlősködni (de feltűnősködni sem kell).

Én magam gyerekkoromban is fogtam magam, benyúltam a táska zsebébe, ahol tartottam a betétet, még bent a zsebben jó alaposan összegyűrtem, így belefért a markomba. Kicsi szögletek meg ilyesmik lógtak ki a markomból, de ez nem érdekelt, mert az egész akciót takartam a testemmel is (pl a táska fölé hajoltam, vagy mellé térdeltem). Kivettem a betétet így a markomban, és azonnal a zsebembe raktam. Aztán egyből mentem kifelé a wc-re. Senki se fog órákon keresztül sasolni, hogy ezt az egyetlen pillanatot kiszúrja nálad :)

2014. júl. 16. 18:17
 16/30 anonim ***** válasza:
Ja, igen, papírzsepi nem lehet a zsebeidben? Nekem mindig tele volt, és sose nézték, hogy jé betét. Mondtuk a zsebet, a táskát, a nesszeszert, más nem nagyon van.
2014. júl. 16. 18:18
 17/30 anonim ***** válasza:
Még mindig ezen pattogsz? :)) Látom csak kötözködni tudsz.
2014. júl. 16. 18:19
 18/30 anonim ***** válasza:
Nem, csak elmondtam, hogy már felsoroltuk a megoldásokat.
2014. júl. 16. 18:24
 19/30 anonim ***** válasza:
Akkor minek szólsz hozzá, ha már nem tudsz tanácsot adni? (:
2014. júl. 16. 18:24
 20/30 anonim ***** válasza:

Legjobb a necesszer -

Nem kell a legnagyobb méret, hanem olyan közepes v. kisebb, mindenki azt fogja gondolni klotyópapír

van benne (meg ha valaki kérdezné, azt is kell modnani)

2014. júl. 16. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!