Mi lehet az oka annak, hogy kimaradt a menstruációm? (terhesség kizárva)
Figyelt kérdés
Szóval nem élek stresszes életet, terhes nem lehetek (de még így is csináltam 1 tesztet, ami negatív lett). Hozzátartozik, hogy másfél éve szoptatok, de soha egyszer sem marad ki a menstruációm a szoptatás alatt és mindig nagyon pontos volt. Már majdnem 2 hete kellett volna megjönnie. Épp abban az időben nagyon drasztikusan változtattam az étrendemen, nagyon sok zöldséget, gyümölcsöt eszem, teljesen más lett az életvitelem. Talán ettől lehet? Egyébként kb. 10 napja elég gyakran van hasfájásom, ami olyan, mint a gyomorrontás, pedig azelőtt ez nem volt rám jellemző. Nem tudom, hogy van-e köze ehhez. Orvoshoz nem tudok menni legalább 3 hétig, mert nincs előbb időpont (nem Mo-n élek). Szerintetek ciszta lehet? Valahogy úgy furcsán érzem magam...2010. jan. 8. 17:36
1/4 anonim 

válasza:

Életmódváltástól, fogyástól, hízástól lehet.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem fogytam olyan sokat...max. 2 kilót. Nem érzem olyan jól magam...lehet, hogy attól van, hogy a szervezetem most áll át? Ennyi idő kellene?
2010. jan. 8. 17:43
3/4 anonim 

válasza:

Nekem volt már petefészek cisztám. Nem jött meg, ezért elmentem orvoshoz, és ott derült ki. De nálam nem volt semmi más tünet, nem fájt, nem nyilallt.. Nem fáztál fel esetleg? Az is lehet az oka a késének is és a fájdalmaknak is.
4/4 A kérdező kommentje:
Nem vettem észre arra utaló jelet, hogy fel lennék fázva, de én is cisztára gyanakszom, mert több barátnőmnek is volt cisztája és nekik is hasonló tüneteik voltak.
2010. jan. 8. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!