Szerintetek miért van mit ajánlotok? SOS
15 éves lány vagyok 2010karácsonya óta menstruálok. Eleinte nem fájt a hasam csak egy picit de kb 1év elteltével ez a fájdalom erősödött.
Minden ciklus alatt görcsölök, feszít a hasam, szúr. Nagyon fáj sokszor járni sem bírok.
A melegvizes palack nem enyhíti a fájdalmat és ilyenkor napi 3-4 algopirint beveszek ami enyhíti kicsit. Ennyi algopirin nem egészséges a szervezetemnek ezért szeretnék segítséget kérni.
Az értelmes és hasznos válaszokat előre is köszönöm!
Az a no-spa vény nélkül kapható?
Amúgy nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Menj el házi orvoshoz és írass fel valamit. Pl. Cataflamot, de majd ő megmondja. Nekem egy napra egy darab elég volt, vagy max kettő.
Sajnos ez a normális.
Csak emiatt semmiképp ne szedj fogamzásgátlót, ha még nem élsz nemi életet!
Szia!
A fájdalom erőssége nagyban függ attól, mennyire stresszes életet élsz. Én is nagyon szoktam görcsölni, de én sokszor idegeskedek. Ilyenkor még feküdni sem tudok, állandóan mozgok a fájdalom miatt, mert nem bírok egy helyben maradni, viszont fontos, hogy ilyenkor ne mozogj, nem tudom miért, de úgy hamarabb elmúlik. Nekem az algopyrin és társai sosem használtak, sőt, ez pl. nem is hasfájásra való, így nem csoda, hogy nem múlik el tőle. Nekem a legjobban bevált tipp, ami mindig minden alkalommal használ, bármilyen rosszul is vagyok és bármennyire fáj a hasam, az a Cataflam, viszont nem tudom pontosan hány éves kortól lehet szedni, ezt érdelődjétek meg anyukáddal valahol. De ez viszont tuti recept. :) (Viszont egy nap csak 2x lehet szedni, és közte el kell telnie minimum 6-7 órának - de nem fog kelleni még egy, hidd el :D)
17/L
4-5-6-7 nagyon szepen koszonom a valaszokat
Kicsit megnyugtato hogy nem en vagyok az egyeduli aki ennyire szenved.
Hasznos tanacsok voltak felkeresem a haziorvast vagy egy gyogyszerest es kiprobalom ezeket az otleteket remelem bevalik valamelyik mert kegyetlen az a 4-5nap mikor megvan.
A teakat probaltam mar azok nem hatottak az algoflex m sem ert semmit.
A Cataflam az első, ami használ, de vannak ennél még erősebb dolgok is.
Sterssz lehet hogy rátesz, de nem feltétlenül.
A jó hír, hogy ha majd szülsz, akkor valószínűleg megszűnik a probléma.
Nekem legalábbis olyan enyhe lett a fájdalom, hogy semmit sem kell bevennem, csak jelzés szerű. (Én inkább a vérmennyiséggel kínlódom, de ez egy másik történet... :)
Nem kell hogy szenvedj tehát, a gyógyszer biztosan segít majd!
MInden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!