Minden nöi dezodor tartalmaz aluminiumot?
Van olyan női dezodor, amiben nincs, és van olyan férfidezodor, amiben van. Az izzadásgátló szerek eltömítik a pólusokat, tehát olyat kell venni, ami nem gátolja az izzadást, hanem a szagot közömbösíti. Valójában ez utóbbit jelenti a dezodorál szó, csak helytelenül mindkettőre használjuk.
Egyébként a gyártók azt csinálják, hogy amiben nincsa alumínium, arra ráírják, hogy Aluminiumfree, amiben meg van, arra ráírják, hogy alcoholfree. Értelemszerűen az alumíniummentesnek alkohol a hatóanyaga, az alkoholmentesnek meg az alumínium.
Én már próbáltam mindenféle természetes alapanyagú, mindkettőtől mentes szereket, de nem nagyon használnak, pláne ilyen melegben. Egyébként nekem is a férfidezodorok a kedvenceim, azoknak nincs olyan idegesítő pacsuliszaguk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!