Nagyon görcsölök és hasmenésem van.5 napja jött meg az ELSŐ és nem tudom, hogy az miatt van-e vagy egyszerű vírus? .
Figyelt kérdés
2014. júl. 14. 13:40
1/7 anonim válasza:
Ezt sajnos csak úgy tudhatod meg, ha kivárod a következőt. Mindkettő lehetséges.
2/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ!! :)
2014. júl. 14. 13:43
3/7 anonim válasza:
Az jellemző, hogy menstruációkor egy kicsit lazább a széklet (hogy miért az t én sem tudom), nekem mindig székrekedésem van, és olyankor könnyebb.
Ha neked amúgy is lazább, akkor talán attól van, bár az 5 nap már picit gyanús...
4/7 anonim válasza:
A mensitől van, nagy lent a vérbőség.
Az első években nekem gyakori volt a hasmenés sajnos akkoriban.
Kitartás kicsilány!
5/7 A kérdező kommentje:
amúgy 13 vagyok és nem tudom, hogy fontos-e, de tegnap már alig véreztem azt hittem itt a vége erre reggeel csupa vér voltam...ez mitől van?
2014. júl. 14. 14:07
6/7 anonim válasza:
Attól, hogy nem ürült még ki minden, levált egy újabb nyálkahártya darab.
Én az első egy-két évben akár 10 napig is elvérezgettem (a vége már csak pecsételt)
Ez így teljesen oké.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi utolsó válaszoló (;
2014. júl. 14. 14:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!