Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lesz valami bajom ha a Nurofen...

Lesz valami bajom ha a Nurofent egy icipici vízzel nyeltem le?

Figyelt kérdés
szerintem azóta irtózom a nagy tablettáktól mióta leakartam nyelni egyben egy nagyobb cukrot.. (még kissebb voltam)menstruációs görcseim vannak és egyszerűen már odáig jutodtam hogy muszáj bevennem valamit. nem lesz semmi bajom tőle ha nagyon kevés vízzel küldtem le?
2014. júl. 14. 10:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. júl. 14. 10:43
 2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm
2014. júl. 14. 10:44
 3/8 anonim ***** válasza:

kezdő adagként 2 bevont tablettát kell kevés vízzel bevenni. Szükség esetén további 1 vagy 2 bevont tabletta hasonló módon, 4 óránként bevehető.

Első voltam

2014. júl. 14. 10:44
 4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2014. júl. 14. 10:46
 5/8 anonim ***** válasza:
De mit gondolsz problémásnak, hogy ittál hozzá vizet vagy hogy túl kevés volt a víz?
2014. júl. 14. 10:48
 6/8 A kérdező kommentje:
hogy ittam hozzá. mert elvileg szárazan szokták lenyelni de én egyszerűen nem tudom mert elég nagy..
2014. júl. 14. 10:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Én még sose hallottam olyan tablettáról amit szárazon kéne lenyelni, bár ha icipici (vagy épp nincs nálam víz és nem az a hagyományos tabletta), én megteszem. De a tájékoztató is azt írja hogy kevés vízzel kell.
2014. júl. 14. 10:59
 8/8 A kérdező kommentje:
akkor vagy én vagyok a vak vagy nem tudom de én látom a csomagoláson, hogy vízzel ajánlják lenyelni.
2014. júl. 14. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!