Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » SOS! Mit csináljak, hogy...

SOS! Mit csináljak, hogy megjöjjön végre? 15/L

Figyelt kérdés
Kb. két hónapja fogytam 8 kg-t. Most 171 cm vagyok és 53-54 kg. Viszont mióta elkezdtem fogyókúrázni (szóval április óta), azóta nem jött meg egyszer sem... Pedig előtte minden hónapban megvolt, ha nem is napra pontosan.. És most már kezdek kicsit aggódni. Miért nem jön már meg? Mit csináljak?

2014. júl. 13. 20:03
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Én meg fiú vagyok, és kéthavonta rendszeresen megjön. Mégse aggódok. :P Nem viccelek. Ne aggódjál, mert az csak rosszat tesz a babának. Akarom mondani ne aggódjál, inkább menj el dokihoz ő megmondja a tutit.
2014. júl. 13. 20:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, ez a fogyástól lehet.

Az igazság az hogy fogyás nélkül is kimaradhat még hónapokra is, nekem majdnem 8 hónap maradt ki 16 évesen, és az is rendben volt. A durva fogyókúrát hagyd abba, és hamarosan meg fog jönni.

2014. júl. 14. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!