Mennyibe kerül a spirál? A Mirena hormontartalmú, vagy a Silver lilly érdekelne.
Köszi a válaszokat! Hú, ez a mirena akkor nagyon drága. Lehet, hogy hónapokra visszaosztva sokkal olcsóbb, mint a gyógyszer, de így egyszerre kiadni...kicsit sokallom. És ha nem bírja a szervezetem, akkor kukába ment majdnem 50 rongy.
Elárulnád a tapasztalatod a silver lillyvel kapcsolatban?akár priviben is. Annak azért barátibb az ára...
Azt hallottam, hogy az eü-ben dolgozó nők, akik spirál mellett döntöttek, általában ezt a hormonalapút választják, mert köztudott, hogy az sokkal biztonságosabb. Ezt én is alá tudom támasztani:
Én is először az "olcsóbb" mellett voksoltam, s ma már 10 hónapos a kislányom..... Igaz, imádom őt, de jobb lett volna, ha kicsit később kopogtat a gólya vele, bíztam a spirálban. Így most nevelhetünk két icipici gyerkőcöt, mert nem sokkal az előző szülésem után estem teherbe az olcsó spirál mellett.....
Sőt pár éve is teherbe estem a normál spirál mellett, de az a baba elment.
Harmadjára már én is a hormonalapút választanám, nemcsak azért mert a hormon is véd, hanem mert állítólag nagyobb, s kevésbé csúszik le.
Tény, hogy drágább, de ha belegondolsz: sem a fogamzásgátló 5 évre, sem a szülés, sem az abortusz, sem egy vetélés utáni küret + gyógyszerek stb. nem olcsóbb még mindig nála!
Az a veszély fennáll, hogy kilöki a szervezeted, van aki tényleg nem bírja. Ez valóban kockázat. De sokkal több nő bírja, mint nem. Statisztikailag legalábbis jó esélyed van, hogy beválik, s nem lesz belőle kidobott pénz.
Én ezt tudtam hozzáfűzni.
Nekem is a Mirénát ajánlotta az orvosom.
5 évig lehet fent. Az ára ahol megkérdeztem patikába majdnem 44.000 ft. Az orvos szerint az első 3 hónapban előfordulhat pecsétlő vérzés, de utána amig fent van se görcsök, se vérzés. Kicsit drága ugyan elsőre,
de ha összevetem más fogamzásgátlók árával, plusz a betét, tampon árával 5 évre. Már a második évben megtérül.
És csak a méhen belül fejti ki hatását, nem az egész szervezetre.
Sziasztok!
Eladó egy Mirena Spirál. 2013 január 7-én vettem. A külső papírdoboz bontott, de a belső steril csomagolás sértetlen. Budapesten személyes átvétel.
Ár: 33.000 Ft
Érdeklődni: g.norina87@googlemail.com
Szia!
Azt szeretném kérdezni, hogy miért akarod eladni a spirált? Hisz gondolom azért vetted, mert fel akartad tetetni. Mitől gondoltad meg magad a vásárlást követően?
Egyébiránt engem érdekelne, mert én is pont most szeretnék venni egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!