Ma menstruálok és wc-zés után a wc papíron volt egy. Egy pici apró. Féreg. Ez nagyon nagy baj?
Kb. fél órája történt azóta nem találtam. Nagyon megijedtem, orvoshoz nem akarok menni... Nagyon nagy baj ez a féreg?
15/L
"utánanéztem és mindenhol azt írják hogy szexuális úton terjed"
Milyen néven olvastál utána és mi az, ami csak szexuális úton terjed?
Nem kell egyszerre fejest ugranod semmibe. Felhívod az ügyeletet most névtelenül, akár még a 104-et is külön, és megkérdezed, mi lehet ez.
amikor orvoshoz mész, ott is csak konzultálsz. Bármi vizsgálat kell, kérj időt, hogy otthon átgondolhasd. És majd visszamész másnap, lelkileg felkészülve. Mindig vannak alternatívák, több vizsgálatból elég néhányat elvégezni, kihagyhatod, ami nagyon rosszul érintene.
Kérdező, nem valószínű, hogy hüvelyből jönne ez a féreg.
Ez bélféreg lesz. A bélférgek maguktól is kimásznak a végbélnyílásból a bőrfelszínre, onnan jöhetett le.
Nehogy 104-et meg ügyeletet hívjál meg ilyen baromságok, háziorvos bőven elég lesz ehhez, vagy ha nagyon félsz, akkor maximum bebattyogsz az ügyeletre a két erős lábadon. Nyugi, nem lesz semmi probléma, azért ez gyakori dolog. :)
El ne hidd már ezt csomó b.romságot amivel itt ilyesztgetnek álorvosok meg egyéb "szakértők"!
Semmi bajod sincs, csak gilisztád van. Mindenkinek előfordulhat ilyen. El kell majd menned a háziorvoshoz és ad rá gyógyszert, vagy bemész a patikába és a gyügyszerésznőtől kérjél rá valamit.
Általában ez viszketéssel is jár sőt -nem vicc, az orrod is jobban viszkethet ettől.-.
Mosd a kezed alaposan minden WC után és nyugi, semmi komoly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!