Egesz nap allok, bar csak 20 eves vagyok es nagyon gyorsan jönnek elö rajtam a rozsaszin hajszalerek. Mit tehetek ellenük?
Figyelt kérdés
faj a talpam.bar csak egy hete vegzek allo munkat,de mar terjeszkedik a labamon a visszer,hajszaler. most sp54-et probalom ki.hogy lehetne megelözni ennek kialakulasat?masnak is ilyen gyenge a laba?vagy ez öröklödes es nem tehetük ellenük semmit?2014. júl. 11. 11:42
1/6 A kérdező kommentje:
combon külsö oldalan,es a terdnel,környeken belül jön elö.
2014. júl. 11. 11:45
2/6 anonim válasza:
Úgy tudom, vannak gyógyeszközök, pl fáslik, ilyesmi, gyógypapucs, cipő, meg krémek, ezek használata megelőzheti, késleltetheti.De az ha ez sem segít, akkor más munkát kellene keresni.Fő az egészség!
3/6 anonim válasza:
Az ember nem ugy lett tervezve, hogy egesz nap csak alljon.
Domboru talpu (olyan egyensulyozos) cipovel lehet picit segiteni a dolgon, de attol meg teny, hogy az egesz napos allas egeszsegtelen, es nem igazan lehet elkerulni ezt.
4/6 anonim válasza:
sport, hideg-meleg váltózuhany a lábra, és vadgesztenye krém vagy heparinos kenőcs(gyógyszertárban lehet kikevertetni és olcsóbb mint a hasonló tudású lioton gél és társai csak nem tudom, hogy fel kell-e íratni vagy sem)
és ha tudsz próbálj meg néha leülni. ha csak 5 percre az is valami, vagy munkaidőd alatt guggolásokat csinálni
5/6 A kérdező kommentje:
Utolso nagyon jokat irt. Fasli is jo ötlet! combra is lehet? nektek is vannak visszerek? kor?sajnos nem igazan hagyhatom ott a munkat,örülök h kaptam.mas is idösebb nök 50-60ev körüliek csodalkozok h igy birjak az egesz anpi allast. igaz nekik mar csunya a labuk. Heparinos kremet muszaj lesz kiprobalnom. a guggolas is nagyon jo ötlet. sajnos ülve nem csinalhatom,fönök mit szolna:S hisz ö is ott van velem,konyhan dolgozok,raadasul nagy a meleg.Hat igen tudom tanulni kellett volna,es akkor csücsölhetnek vmi jo kis irodaban. a domboru cipök egyatalan nem tetszenek,sztem hülyeseg,gagyi.a hideg vizre kicsit erzekeny a labam,attol nem jön ki meg több visszer?biomed vadgesztenye kremet probaltam semmit nem ert.ha tudok veszek gyogypapucsot. csak a cel lebeg a szemem elött h miert dolgozok.
2014. júl. 11. 12:39
6/6 anonim válasza:
Pedig hidd el, hogy az MBT cipők nagyon jók. Lehet, hogy idétlenül nézel ki, de ha még 20 évig kell a konyhán dolgoznod, a gerinced meg fogja hálálni. Ott hátul meg a kutya se látja, mi van rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!