Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Abortusz után 10 nappal még...

Abortusz után 10 nappal még mindig van sötét színű és nem sok vérzésem. Ez kóros? Nincs lázam és már fájdalmam sincs.

Figyelt kérdés
2010. jan. 7. 17:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális, abortusz után pár napig még maszatolás, vérzés előfordulhat.
2010. jan. 7. 18:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha sötét színű, akkor szerintem már gyógyulóba vagy, vagyis lassan elmarad a vérzésed. Teljesen normális, hiszen megsérültél ott bent. Egyik barátnőmnek is volt már 2 abortusza, és ő is sokáig vérzett. De én azt mondom, ha egy héten belül nem áll el, legalább hívd fel a dokidat és kérdezz rá hogy meddig normális. A végtelenségig nem vérezhetsz....
2010. jan. 7. 21:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi.Igen, én sem tudom, hogy meddig normális. 3 hétig várok akkor, tovább nem.
2010. jan. 8. 17:49
 4/4 anonim válasza:
Szia!Én ugy tudom ilyenkor az abortusz alkalmával is tisztul az ember, mint akár egy egészségügyi kaparásnál is...már sajnos én is tul estem rajta, de nekem nem tartot 3-4 napnál továbba menszeszem ,de függ kinek milyen a szervezete...szerintem nincs baj de azért a köv héten menny orvoshoz!!
2010. jan. 15. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!