Abortusz után 10 nappal még mindig van sötét színű és nem sok vérzésem. Ez kóros? Nincs lázam és már fájdalmam sincs.
Figyelt kérdés
2010. jan. 7. 17:53
1/4 anonim válasza:
Ez teljesen normális, abortusz után pár napig még maszatolás, vérzés előfordulhat.
2/4 anonim válasza:
Ha sötét színű, akkor szerintem már gyógyulóba vagy, vagyis lassan elmarad a vérzésed. Teljesen normális, hiszen megsérültél ott bent. Egyik barátnőmnek is volt már 2 abortusza, és ő is sokáig vérzett. De én azt mondom, ha egy héten belül nem áll el, legalább hívd fel a dokidat és kérdezz rá hogy meddig normális. A végtelenségig nem vérezhetsz....
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi.Igen, én sem tudom, hogy meddig normális. 3 hétig várok akkor, tovább nem.
2010. jan. 8. 17:49
4/4 anonim válasza:
Szia!Én ugy tudom ilyenkor az abortusz alkalmával is tisztul az ember, mint akár egy egészségügyi kaparásnál is...már sajnos én is tul estem rajta, de nekem nem tartot 3-4 napnál továbba menszeszem ,de függ kinek milyen a szervezete...szerintem nincs baj de azért a köv héten menny orvoshoz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!