Elég erős a menstruációm nem tudtok javasolni valamiféle praktikát ami csillapítaná?
Most vagyok a 3. napnál edig semmi jele nem volt , de ma nagyon durva amikor ülök úgy nincs vele baj de ha felállok vagy valami akkor nagyon durván megindul :(
A válaszokat előre köszönöm :)
Szia!
Az erőteljes menstruáció hátterében vérzékenység is, vagy legalábbis a véralvadási faktorok hiánya is állhat. Ezért szerintem fogyassz K-vitamint és Kalciumot, hátha javul a helyzet, de ha nem, akkor azon javítani nem lehet. Ha megszúrod magad, kis, kapilláris vérszivárgáskor mennyi idő alatt alvad be a véred?
Szia! Szerintem azért érdemes egy nőgyógyászt felkeresni, de a pásztortáska tea is elég erős vérzéscsillapító. Nem azt mondom, hogy egyből hat, de jó! A gyógyteákkal kapcsolatban érdemes tudni, hogy általában lassabban hatnak, mint a gyógyszerek, viszont a májadat nem teszik tönkre. Kúra szerűen érdemes használni őket, vagyis max. 3 hét, utána legalább annyit érdemes kihagyni. Igaz a cickafark teát napi szinten is lehet fogyasztani, de 3x2 dl-nél nem érdemes többet. Remélem, tudtam segíteni. Érdemes követned a Bükki füves ember oldalát is! [link]
Minden jót kívánok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!