Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 17 éves lány vagyok és 2,5...

17 éves lány vagyok és 2,5 éve nem jött meg a menstruációm. Kb.2 éve járok konditerembe és változtattam az étrendem, lehet hogy ez az oka?

Figyelt kérdés

2014. júl. 9. 18:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Orvosnál voltál? Egyébként ha drasztikusan űzöd az ilyesmit, akkor igen, lehet rá hatással. Pl. az evészavaroknak nagyon gyakori "mellékhatása", vagy inkább fokozata, hogy a nők már nem menstruálnak (pl. anorexia). De nyilván biztosat az orvos tud mondani, komoly problémád is lehet.
2014. júl. 9. 18:24
 2/5 XNoémiX válasza:
Irány a nőgyógyász!
2014. júl. 9. 18:25
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen. valószínűleg vastagon anorexiás vagy. Ne szórakozz ezzel, mert nemcsak a menzeszed vágod haza és valamikori gyerekáldást, de az életedet is. Az anorexiások kb. 25%-a meghal.
2014. júl. 9. 18:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Kb 15% testzsír alatt nincs menstruáció. Intenzíven sportoló és anorexiás nőknél ez nagyon is ismert tény. Ezek szerint te is eljutottál eddig a szintig.

Tessék megpróbálni értelmesen csinálni a dolgot, különben elbúcsúzhatsz a gyerekáldás gondolatától is...

2014. júl. 9. 18:37
 5/5 anonim válasza:
El kellene menned orvoshoz, keress egy szimpatikusat és menj el.
2014. júl. 9. 19:07

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!