Lehetséges, hogy terhes vagyok?
utolsó mezeszem április 28. volt és május 5.éig tartott azóta nem jött meg általában 7napig tart.
a menstruációm között általában 29-30nap van
ha megnyomom a mellem alatt akkor csomós vagy rostos nem tudok különbséget tenni és az egyik jobban fáj mint a másik de csak ha megnyomom. L 14
2014 04 06 ekkor szeretkeztem először a párommal.
itt veszítettem el..
elsőnek kotonnal utána megint vagy 10x első 1 hónapban
05 é-ig kb és onnantól kezdve 1x se mert anélkül jobbnak éreztük. A védekezés úgy volt, hogy időbe kihúzza és úgy élvez el...egyszer sem belém de mindig letöröltük utána, de nem ment el pisilni néha...viszont mindig kinyomta ami még volt..
Hadd gratuláljak kérdező... Megszakított közösülés mellett SIMÁN lehetsz terhes. Na, ezért rohadtul gáz, amikor 14 éves kislányok kezdenek el szexelni. Nincs máshoz agyatok (tisztelet a kivételnek) csak hogy "gumi nélkül jobb"... Aztán meg néztek nagyokat, amikor terhesek lesztek...
FELELŐSSÉG kicsilány! Legyen már eszed!
Amikor el kell vetetni a babád, akkor a nagyszerű barátod nem lesz ám melletted, csak te leszel ott egyedül a kórházi ágyon! Neki könnyű mondani, hogy óvszer nélkül jobb. A következményeket te viseled!
Ha elég nagy vagy a szexhez, legyél elég nagy a gyógyszerhez is, vagy ahhoz, hogy óvszer nélkül ne engedd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!