Mikor számítsak a következő menzeszemre?

Szerintem rendszertelen lesz még jó pár hónapig.Az is előfordulhat,hogy a következő eltart egy hétig is.Előre ezt sajnos nem lehet tudni,azt sem,hogy mikor jön meg,de számíts rá mindig és legyen nálad betét.
Ami a másik kérdést illeti,igen,van peteérésed!!!Vagyis,ha szexet tervezel,akkor már védekeznekd kell!

Nekem az első két évben abszolút rendszertelen volt, csak utána állt be. Az első menszeszem után a második ráadásul csak 3 hónapra rá jött meg.
Szóval ne izgulj, ez a rendszerteloenség még eltarthat egy darabig, és ezzel nincs semmi baj.
Peteérés már van ilyenkor, így teherbe is eshetsz. Nem tudom, tudod-e, hogy aki veled lefekszik, az bűncselekményt követ el akkor is, ha te is akatrad az aktust. 14 éves korodig, amíg jogi szempontból cselekvőképtelen vagy, senki sem szeretkezhet veled legálisan.

Első vagyok: Szerintem ezt olvasd el,de biosz órán még fogsz róla hallani.Jó,ha tudod mi megy végbe ilyenkor,mert "sajnos" ezzel még jó pár évig együtt kell élned,mint minden nőnek.
Ha valami nem világos kérdezz bátran!
A második hozzászólónak igaza van,tényleg bűncselekmény,de azért nem árt tisztában lenni vele,hogy az első menstruációtól kell védekezni,mert gyereked lehet,mindegy hány éves vagy.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!