Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mikor számítsak a következő...

Mikor számítsak a következő menzeszemre?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok, először dec. 14-én jött meg és 17-ig tartott. Akkor most megint meg kell jönnie hónap közepe fele vagy lehet hogy nagyon rendszertelen lesz ? És még egy kérdés ilyenkor már van peteérés? Előre is köszi
2010. jan. 6. 17:36
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem rendszertelen lesz még jó pár hónapig.Az is előfordulhat,hogy a következő eltart egy hétig is.Előre ezt sajnos nem lehet tudni,azt sem,hogy mikor jön meg,de számíts rá mindig és legyen nálad betét.

Ami a másik kérdést illeti,igen,van peteérésed!!!Vagyis,ha szexet tervezel,akkor már védekeznekd kell!

2010. jan. 6. 17:41
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az első két évben abszolút rendszertelen volt, csak utána állt be. Az első menszeszem után a második ráadásul csak 3 hónapra rá jött meg.

Szóval ne izgulj, ez a rendszerteloenség még eltarthat egy darabig, és ezzel nincs semmi baj.

Peteérés már van ilyenkor, így teherbe is eshetsz. Nem tudom, tudod-e, hogy aki veled lefekszik, az bűncselekményt követ el akkor is, ha te is akatrad az aktust. 14 éves korodig, amíg jogi szempontból cselekvőképtelen vagy, senki sem szeretkezhet veled legálisan.

2010. jan. 6. 17:45
 3/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok: Szerintem ezt olvasd el,de biosz órán még fogsz róla hallani.Jó,ha tudod mi megy végbe ilyenkor,mert "sajnos" ezzel még jó pár évig együtt kell élned,mint minden nőnek.

[link]

Ha valami nem világos kérdezz bátran!

A második hozzászólónak igaza van,tényleg bűncselekmény,de azért nem árt tisztában lenni vele,hogy az első menstruációtól kell védekezni,mert gyereked lehet,mindegy hány éves vagy.

2010. jan. 6. 17:49
 4/9 A kérdező kommentje:
köszii szépen mindkettőtöknek !:) tudom, tudom.. :D köszi hogy leírtad:)
2010. jan. 6. 17:50
 5/9 A kérdező kommentje:
bocsi nem láttalak neked is köszi:)megnézem
2010. jan. 6. 17:50
 6/9 A kérdező kommentje:
Na ugy látszik ez most 28 napos volt mert tegnap megjött. De csak 1 napig tartott.. :S Ez normális ?
2010. jan. 12. 20:09
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg, teljesen normális. Nekem is volt ilyen sokszor. :) Sőt, még most is van néha, hogy megjön, egy nap szünet aztán megint van.
2010. jan. 12. 20:18
 8/9 A kérdező kommentje:
húúúú nagyon köszi, kicsit megnyugodtam :D azt hittem már vmi bajom van.. :S:D
2010. jan. 12. 20:20
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmi bajod. :) Az elején mindenkinek ilyen össze-vissza jött meg,amíg be nem áll rendesen.Még szerintem lesznek furcsaságok.Kicsit meg van kergülve a tested,de kb.1 év és rendszeresen fog jönni,átlagosan ugyanannyi napig tart majd.
2010. jan. 12. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!