Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Egészségügyi kaparás nagyon...

Egészségügyi kaparás nagyon félek?

Figyelt kérdés
45 éves vagyok,és sajnos szükségem lesz egy kaparásra, mert több hete hol jobban hol kevésbé vérzek. Mire számítsak? Hoyg működik?Altatnak? Nagyon tartok tőle. Csak akkor voltam kórházban amikor a 2 gyerekemet szültem. Légyszíves írjatok.
2014. júl. 5. 17:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
56%

Melyik kórházba kell menned?

Az ilyen "egynapos sebészeti" beavatkozás, lehet

menni rá magánrendelés keretében is

2014. júl. 5. 17:26
 2/14 anonim ***** válasza:
59%

Kaptál beutalót?

Állítólag altatásban csinálják, nem tart sokáig

2014. júl. 5. 17:27
 3/14 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem még várj az egésszel

Hátha magától elmúlik a vérzés, nem kell egyből kaparásra menni

2014. júl. 5. 17:28
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekem volt ! Nem nagy ügy ! :) Nem kell félned tőle egyáltalán !!! A legnagyobb kellemetlenséged annyiból fog állni,hogy beültetik a kanült ,amin keresztül a altatót is kapod majd . 33/N
2014. júl. 5. 17:38
 5/14 anonim ***** válasza:
leírom majd részletesen is,ha gondolod .. de most nem érek rá .Ne izgulj !!!! ;)
2014. júl. 5. 17:39
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne félj kibirható. A tágítás lenne borzalmas, de csak azoknak akik nem szültek még. Téged ez nem érint, mivel te már kétszer is szültél.
2014. júl. 5. 17:41
 7/14 A kérdező kommentje:

Köszi.

Sajnos már a doki mondta,hogy meg kell csinálni. Így is sokat halogattuk. Magánrendelésre sajnos nem futja, de attól remélem a sima szakrendelésen is jól megcsinálják.

2014. júl. 5. 18:06
 8/14 anonim ***** válasza:
Jól megcsinálják ne félj! Kérj altatást az orvosodtól. Nekem altatásban csinálták és semmi fájdalmam nem volt. Tényleg csak a kanül beszúrása volt kellemetlen. Ne ijedj meg ha már megy az altató akkor szédülni fogsz, vagy a falak mintha forognának. Ez az érzés pár másodpercig tart csak. A műtét után azonnal fel fogsz ébredni és nem lesz fájdalmad. Antibiotikum receptet kérj még a műtét előtt, hogy ne utána kelljen rohangálni.
2014. júl. 5. 23:20
 9/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!És utána egyből hazaengednek,vagy ott kell maradni éjszakára is?
2014. júl. 6. 06:41
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha altatás volt, akkor mindenképpen egy éjszakát ott kell maradnod.
2014. júl. 6. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!