Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van itt olyan akinek gyógyszer...

Van itt olyan akinek gyógyszer segítségével jött meg az első menstruációja?

Figyelt kérdés

Ha van itt olyan az esetleg megosztaná velem a tapasztalatait? Beszélhetnék vele?

Előre is köszönöm.

2014. júl. 4. 07:59
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Mint azt már írtam, voltam hormon vizsgálaton, endokrinológusnál ha nem volt nyílvánvaló. Az eredményekkel elküldtek nőgyógyászhoz,mert ugye azt csak ő tudja megállapítani, hogy nincs e valamilyen belső rendellenességem. A két diagnózis után kaptam gyógyszert.

De ahogy látom itt nem várhatok hasznos választ mert egyből támadják az embert az okoskodó hozzászólók. Had tudják már az orvosok jobban hogy mit csinálnak. Azért kiváncsi lennék közületek hányan vannak hasonló helyzetben, mert gyanítom hogy senki. Nem is kívánom. Vagy talán orvosok vagytok?

Megértem, hogy jó tanácsot akartok adni, köszönöm is, de nem ezt kértem.

2014. júl. 4. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!