Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől fájhatott ennyire a hasam?

Mitől fájhatott ennyire a hasam?

Figyelt kérdés

Tegnap elkezdtem görcsölni, olyasmi volt, mint a menstruációs görcs, csak kb. 20x annyira fájdalmas, gyógyszer nem használt. Nem tudtam felkeni se, szédültem. Ügyeleten azt mondták, hogy menjek nőgyógyászhoz.

Elmentem nőgyógyászhoz, azt mondta, hogy semmi bajom. Se gyulladás, se fertőzés, teljesen "tiszta" vagyok, semmi nem tapintható.

Én örülök, hogy semmi bajom, de akkor mi volt ez? :S Még sose éreztem ilyen fájdalmat, nehéz elképzelni, hogy csak úgy a semmitől volt.

2014. júl. 3. 13:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Először a fájdalom eredetét kell tisztázni. Olyan sok szerv van a hasban, hogy nem lehet általában megmondani.
2014. júl. 3. 14:12
 2/4 A kérdező kommentje:

De ha azt mondták, hogy semmi bajom, akkor hogyan tovább?

Ne foglalkozzak vele? Csak reménykedjek, hogy többet nem lesz ilyen?

2014. júl. 3. 14:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Doki csinált hasi / hüvelyi ultrahangot?
2014. júl. 3. 14:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem csinált. Azt mondta, hogy mivel nem lehet érezni semmit sem, ezért nem kell.
2014. júl. 3. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!