S. O. S Rossz helyre ültették az Implanont a karomba, nem lesz igy gond vele? Tetessem be újra?
Figyelt kérdés
sziasztok,az útmutatú a beilleszteshez meg,a képeken,is ugy mutatja,hogy az Implanont(fog.gatlo implantatum 4cm hosszu rud)a felkar belsö felen,a könyöktöl kb 10cmre kell beilleszteni!de nekem 4cmre tette be a könyökömtöl és teljesen mögötte van,úgy értem nem látok rá,mint ahogy a képeken van,hanem teljesen kikell forditanom a karom...Ez nem lesz baj?na meg melyen van,nem látszik! 21/L köszi,annak aki ir!2010. jan. 6. 00:36
1/10 anonim válasza:
Az orvosok már csak ilyenek. A mellbe való szilikon is néha hastájékra varrják véletlenül...
2/10 anonim válasza:
Szia! Azért írják, hogy a kar belső felére kerüljön, mert ott látszik a legkevésbé, illetve ott okozza a legkevesebb kényelmetlenséget. A hatóanyag bárhol kijönne belőle, akár a bokád fölé is kerülhetne, de ott nyilván rengeteg kellemetlenséget okozhatna a kis kapszula. Ne aggódj, a védettséged biztosítva van, legfeljebb ujjatlan vagy rövidujjú pólóban hátulról látszik, hogy van valami a bőröd alatt.
3/10 A kérdező kommentje:
ez a baj ,hogy nem latszik,tehat izomba ment...es pedig pontosan a bor ala kell:-( es egyik nap hangyamaszkalas erzeseket is ereztem ,es sokszor a konyokom is faj :-S
2010. jan. 6. 12:14
4/10 anonim válasza:
06:28 vagyok megint. Ez viszont már annyira szakmai kérdés, hogy szerintem jobban jársz, ha egy másik nőgyógyász véleményét is kikéred. Én általában mindenkit bátorítok az sztks rendelés igénybevételére, de mondjuk ezzel tényleg érdemes egy neves magánrendelésre menned. Remélem, nem lesz semmi gond vele. Majd légyszíves írd meg, hogy mit mondtak!
5/10 A kérdező kommentje:
Koszike ,okes,rendes vagy,hogy erdekel teged:-)
2010. jan. 6. 13:44
6/10 anonim válasza:
szija! meg tudnád mondani mennyibe került ez? mert kerestem de nem találtam :( és a körülményekről, hogy fájt-e, zavar e benned az a kis pálcika, hasonlók, mennyire feltünő
7/10 A kérdező kommentje:
Szija,angliaban lakok, es itt ingyenes volt az egesz procedura. Adott doktorno 3 injekciot erzestelenitot azok elegge fajtak,a konyokom fole ultette,lejjebb,mint ahogy az utmutatoban.de szerintem neked max 1-2 szurit adnak nekem azert kellett tobb,mert nem hasznalt rendesen eloszorde az implanonos tubol mar semmit nem ereztem,csak azt,hogy a dokino matatott a kezemnel...hat egyenlore nem latszik semmi,csak egy lilafolt a beverzes mjiatt,akkor nem fajt ,de azota is faj 3napja ultettek be! felek,hogy az izmomba ultette:-S,mert ezt kozvelten a bor ala kell,es kicsit kell latszania annyira,hogy ha egyik felet lenyomom,a masik latszodna,ahogy felall,de nekem nem latszik,szoval lehet kikell vetetnem ,es ujra csinalni,de megvarom,mig lemegy a lila folt,hatha utana rendesen latszik...Sajnos nem tudom,otthon mennyibe kerul,es hogy forgalmazzak e,de valoszinuleg meglehet rendelni a gyogyszertarba! kb 20ezer lehet,de ha kered a nogyogyaszod,hogy irja ki receptre akkor talan olcso,ki tudja talan ingyenes 3evig hasznal.irj,hogy sikerult e beszerezned!?szioka
2010. jan. 7. 13:48
8/10 A kérdező kommentje:
Akinek van annak mennyire latszik,mert nekem semennyire!!!:(alig lehet kitapintani,ez baj????lesz ettol gond esetleg?Kosziiii
2010. jan. 8. 18:43
9/10 anonim válasza:
Lehet hogy azért nemlehet tapintani mert még megvan duzzadva körülötte,mégiscsak egy idegen anyag.Szerintem várj egy hetet,addigra már tuti lemegy a lila folt is.Utána menj vissza az orvosodhoz és kérdezd meg nincs e rossz helyen
10/10 A kérdező kommentje:
Okes nagyon koszi megvarom amig lemegy a folt!:-)
2010. jan. 9. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!