Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szörtelenítő krém arcra és hasra?

Szörtelenítő krém arcra és hasra?

Figyelt kérdés

sziasztok. rossza a hormon háztatrásom és szörös a hasam. borotválni nem akkarom és a szörtelenítő krém szerintetek jó? ja és azt arcra is használhatom?

elöre is köszönöm, ja és bocsi a nem helyesirásért

2014. júl. 1. 23:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Inkább gyantázd vagy gyantáztass.

A szőrtelenítő krém szinte ugyanaz mint a borotválás.

2014. júl. 1. 23:38
 2/2 anonim ***** válasza:

Én a szőkítést javaslom, sokkal egyszerűbb és fájdalommentesek, valamint nem erősödnek a szőrszálak, ráadásul nagyon olcsó is. Igaz nekem csak pihéi m vannak a hasamon és a szám felett is, alapból is alig látszanak, de engem zavarnak, mindenesetre szerintem először ezt próbáld ki. 3-400 Ft-ért meg tudod venni a szőkítőt meg a hidrogén-peroxidot akármelyik 100 Ft-os boltban, otthon kikevered, felkened, pár perc múlva lemosod és kész is. Eleinte viszkethet, az természetes, meg először azt ajánlom, hogy 9%-os hidrogén-peroxidot vegyél (van 12-es és 16-os is azt hiszem, ezek erősebbek). Én nem szoktam az egészet kikeverni, hanem csak kb. annyit, amennyire szükségem van, így egy tasak 7-8 alkalomra is elég.

Ha viszont mindenáron a szőrtelenítőkrém mellett döntesz, akkor keress olyat, ami speciálisan erre a területre van, bár én ilyennel még nem találkoztam.

Sok sikert! :)

21/L

2014. júl. 2. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!