Szörtelenítő krém arcra és hasra?
sziasztok. rossza a hormon háztatrásom és szörös a hasam. borotválni nem akkarom és a szörtelenítő krém szerintetek jó? ja és azt arcra is használhatom?
elöre is köszönöm, ja és bocsi a nem helyesirásért
Inkább gyantázd vagy gyantáztass.
A szőrtelenítő krém szinte ugyanaz mint a borotválás.
Én a szőkítést javaslom, sokkal egyszerűbb és fájdalommentesek, valamint nem erősödnek a szőrszálak, ráadásul nagyon olcsó is. Igaz nekem csak pihéi m vannak a hasamon és a szám felett is, alapból is alig látszanak, de engem zavarnak, mindenesetre szerintem először ezt próbáld ki. 3-400 Ft-ért meg tudod venni a szőkítőt meg a hidrogén-peroxidot akármelyik 100 Ft-os boltban, otthon kikevered, felkened, pár perc múlva lemosod és kész is. Eleinte viszkethet, az természetes, meg először azt ajánlom, hogy 9%-os hidrogén-peroxidot vegyél (van 12-es és 16-os is azt hiszem, ezek erősebbek). Én nem szoktam az egészet kikeverni, hanem csak kb. annyit, amennyire szükségem van, így egy tasak 7-8 alkalomra is elég.
Ha viszont mindenáron a szőrtelenítőkrém mellett döntesz, akkor keress olyat, ami speciálisan erre a területre van, bár én ilyennel még nem találkoztam.
Sok sikert! :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!