Bratilla kérdése:
Barnás, kissé 'nyálkás" folyás a menstruáció előjele?
Figyelt kérdés
Arra tippelek, hogy hamarosan megjön, mert a bugyimon 2-3 napja vannak ilyen foltok, de amúgy meg abszolút nincs semmi bajom, szűz vagyok, szóval attól sem lehet. Azt olvastam, hogy ez menstruáció előtt normális, de nekem 18-án jött meg az előző és kb. 24-ére múlt el, szóval még nem kellene, hogy megint megjöjjön.
Most megyünk nyaralni a barátnőimmel, nem kellene, hogy ez tönkretegye. Norcolut tabletta segíthet?
Köszönöm előre is!
2014. júl. 1. 20:51
2/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat, elírtam, 13-19-ig tartott az előző.
Nem tudom, az is lehet, én csak attól félek, hogy pont most megjön. Máskor ilyet nem igazán tapasztaltam.
2014. júl. 1. 20:58
3/4 anonim válasza:
Szia:) igen ez az előjele nekem 1-2napig volt utána még pár napig rendes vérzés volt utána 2-3hónapig kihagyott. (ez normális de akár 8hónap is lehet)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Hát, ez nagyon nem jó hír :/ Ha Norcolut tablettát kezdek szedni, az megállítja?
2014. júl. 1. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!