SEGITSÉG. Sos. Hamarosan menstruálni fogok?
-12,5 éves vagyok a szemérszörzetem 7-8 hónapja szőrös, a hónaljam még nem, fehérfolyásom van 6-7 hónapja, a mellem 4 hónapja nő.
-Május 24-én volt egy félorás barna folyás a bugyimon.
-Június 25-én, szerdán délután fájt egy 10 percig az alhasam, de lehet, hogy a cseresznyétől. Onnan csütörtök-péntek-szombat-vasárnap-hétfő reggel ahogy felébredtem 3-5 percig görcsölt az alhasam. Ma kedden reggel 8-kor ébredtem, 10 percig fájt a hasam alja, majd visszaaludta és mikor másodjára éberedtem már egyáltalán nem fájt. Nem szoritotta a derekam és a hasam semmiféle nadrág vagy pizsama; max. csütörtökön.
-Mikor fog megjönni? Csajok vagy akinek tapasztalata van hozzá, légyszi irjatok.
-Előre is köszönöm szépen..!
Nem lehet előre tudni, még megtippelni sem, kinek mikor jön meg. A kamaszlányok annyit tehetnek, hogy mindig mindenhová visznek magukkal betéteket, különben úgy járnak, mint én (épp akkor egyszer nem volt nálam) :D
"a szemérszörzetem 7-8 hónapja szőrös"
Ne haragudj, de ezen jót nevettem :D
Szia. Nekem is szokott fajni
De bezzeg en is feltettem egy effele kerdest es engem leszidtak hogy miert toluk kerdem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!