Hogyan kell borotválkozni? L.
Figyelt kérdés
Nem vagyok teljesen analfabéta, nehogy félre értsétek. :) Én zuhanyzás közben szoktam borotválkozni semmi előkészület nélkül, csak úgy lehúzom a szőrt. (Max. tusfürdővel bekenem)
A bikini vonalam mindig kipattog, a lábam és a hónaljam nem. Szeretnék segítséget kérni, hogy mit használjak borotválkozás előtt és után, milyen krémet tegyek rá vagy valami házi praktikát. Előre is nagyon köszönöm! :-)
2014. jún. 27. 13:02
1/5 anonim válasza:
Szerintem gyanta jobb lányoknál. Én pasi vagyok,csak az arcomon borotválkozom. 32/FF
2/5 anonim válasza:
Használj borotvahabot, a DM-ben kapható Balea-s tökéletesen megteszi, nem drága, és jó. Ha kipattogsz, akkor kend be alkohollal, de ne közvetlenül borotválás után, hanem várj egy tíz percet, fél órát. Sima gyógyszertári alkohol, pár száz forintból megvan ez is, és sokáig kitart.
3/5 anonim válasza:
Ja illetve minden használat után a borotvádat is töröld át alkohollal. :)
4/5 anonim válasza:
Én is hasonlóan működtem, mint te, ezért is álltam át epilálásra, azóta nem pattogok ki. Mikor még borotváltam a bikinivonalat, behintőporoztam, mikor kipattogott, hogy hamarabb gyógyuljon.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! :)
2014. jún. 27. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!