Rendszertelen menstruáció mit csináljak?
Nap közben is megjöhet akármikor, az hogy vízben vagy, nem állítja meg, ha jönni akar...
Ha tampont használsz, egy minit tegyél be, mielőtt vízbe mész. Ha betétet, én a helyedben nem mennék vízbe. Amíg betéteztem, strandnak a közelébe sem mentem kb. a 20. naptól.
Tampont csak akkor szabad használni, ha éppen vérzel. Egyébként nagyon ártalmas, felsérti a hüvelyedet.
Semmi előjele nincs, ha meg akar jönni? Figyeld a tested, és ezután tapasztald ki. Mellfeszülés, pattanásosabb arc, enyhe húzó érzés az alhasadban, puffadtabb has, láb, mintha kicsit meghíznál, idegesebb is lehetsz ilyenkor. Ha ezeket érzed, pár napon belül meg szokott jönni. Nézd meg, nálad milyen tünetek vannak.
utolsó
köszi a válaszodat , de csak arra voltam kiváncsi, hogy bele mehetek-e a vízbe ..
egyébként belementem , és még mindig nem jött meg ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!