Rózsaszínes-szürkés folyásom van (? )
Figyelt kérdés
22 éves vagyok, természetesen nőgyógyászhoz megyek, de csak keddenként rendel. Sajnos nagyon gyenge az immunrendszerem, és ha kicsit tovább gyengül, hüvelygyulladás + gombásodás szokott előfordulni. Égő, viszkető érzésem van a hüvely körül. Nem akarom magam kezelgetni, de majdnem egy hét azért mégis csak sok szenvedés, vettem Canesten hüvelytablettát. (a nőgyógyászom is szokta ezt adni + kapszulát hozzá). A kérdésem az, hogy aki már találkozott ilyen színű folyással, mi lett a történet vége? Sajnos tudom, hogy milyen a folyás amikor ténylegesen gombásodásról van szó, az enyém abszolút nem ilyen. Volt már méhszájsebem is, attól félek megint van... Valakinek tapsztalata a témában? Előre is köszönöm. (egy hónapja van barátom, meglátom mit mond a nőgyógyász, de akkor valószínűleg őt is kezelni kell, ugye?)2014. jún. 25. 19:23
1/1 Veronika18 válasza:
Szia! Sajnos nem tudok a kérdésedre válaszolni. De szeretném megkérdezni hogy szerinted mitől van véres folyásom? A méhszáj sebnél milyen tünetek vannak? Neharagudj hogy nem tudtam válaszolni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!