A hüvelygomba elmúlik magától?
Figyelt kérdés
Pár napja viszket meg fáj az egész,de nem akarok gyógyszert szedni... Szóval elég ha megvárom mig elmúlik,vagy azzal nagyobb kárt tennék magamban?2008. aug. 1. 09:46
1/13 anonim válasza:
nem múlik el magától.
sőt, ha nem kezeled, akkor akár egészen komoly következményei is lehetnek. pl. meddőség is akár.
2/13 anonim válasza:
Fordulj dokihoz amig nem lesz komolyabb baj belőle, nem fog eltünni magától a hüvelygomba
3/13 anonim válasza:
Tényleg nem múlik el magától. Először próbálj ki valami vény nélküli gombaölőt (pl. Canesten Kombi), és ha attól sem múlna el, akkor irány a doki.
5/13 anonim válasza:
Nem múlik el magától. Próbáld ki valamelyik háromnapos kúrát (pl. Canesten vagy Pevaryl G), és ha nem jó, menj orvoshoz, mert elvileg ezerféle hüvelygomba létezik.
És egy utolsó tanács: szedj grapefruitmag-kivonatot, nekem az is segített! (Egyébként külsőleg is lehet alkalmazni.)
6/13 anonim válasza:
Ahogy előttem is írták szedj rá gyógyszert, menj el dokihoz, mert max. enyhülnek majd a tünetek, de ugye az nem elég. :) A gyógyszernek meg semmi mellékhatása nincs(mmint, ami árthatna neked).
7/13 anonim válasza:
Nem muszáj gyógyszert szedni rá, ha ennyire félsz elöször vegyél a gyógyszertárból egy sima canestent! nekem egyszer viszketett és canesten volt itthon és 2 nap alatt elmúlt. Ha neked nem múlik el 2 nap múlva akkor viszont muszáj elmenned dokihoz!!!
8/13 A kérdező kommentje:
Köszi-köszi mindenkinek! :) Bár pont ma jött meg,úgyhogy sztem a kúpokat elfelejthetem egy 5 napig...:( ezek szerint mégis muszáj lesz vmi szájon át szedhető gyógyszert kipróbálnom...de ez a grépfruitmag kivonat milyen? Inni kell? Hol lehet kapni és milyen márka a legjobb? Meg még hallottam olyat elvileg h teafaolajat rakunk a tamponra és azt felrakjuk? Akkor ebből hány csepp kell? Higitva v töményen? Aki tudja,kérem segitsen! Köszi! :)
2008. aug. 1. 23:37
9/13 anonim válasza:
Szia,ha semmi féle képpen nem akarsz orvosságot szedni,akkor alternatív módszerként megpróbálhatod a teafaolajat.Melegíts vizet és abba tegyél 7-8 cseppet belőle(2lit. vízhez)aztán azzal irrigálj(hüvelyöblítés)A greyfruit-magolaj is hatásos.Vagy élőflórás joghurtba márts tampont,és azt tedd fel,de ha nem enyhül ne húzd sokáig az időt,menj orvoshoz.Sok sikert:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!