Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ha a canesten huvelytabletat...

Ha a canesten huvelytabletat veletlenul leejtettem itthon a foldre de negtorolgettem nem lesz bajom ha hasznalom?

Figyelt kérdés
2014. jún. 23. 21:51
 1/6 anonim ***** válasza:
67%
nem elsz semmi bajod, de persze nézd meg hogy ne legyen ráragadva szösz avgy ilyesmi, bár valószinüleg attól sme lenne bajod.
2014. jún. 23. 22:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Koszi:)olyan draga volt..sajnalnam kidobni.
2014. jún. 23. 22:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Es nem baj ha nem aplilatorral helyeztem fel?nem tudtam ugy igy kezzel amilyen melyre csak tudtam ugy..
2014. jún. 23. 22:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát, szerintem k_rvára nem egészséges a földről felvett tablettát utána a hüvelyedbe helyezni, de te tudod. Ugye tisztában vagy vele, hogy a törölgetéssel nem fogod eltávolítani róla a rákerült port, baktériumot, szennyeződést... sőt még többet vittél rá, a kezedről.

Gratula!

2014. jún. 23. 23:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Nyugodtan használhatod, semmi probléma nem lesz ebből.

Túlzott hisztériát nem kellene ebből csinálni, csak ma már ez is el van túlozva és sajnos egyesek azonnal vevők is rá.

Szóval semmi bajod nem lehet ettől.

2014. jún. 24. 09:02
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem se lesz semmi bajod! láthatóan legyen tiszta. de persze nem mindegy hogy nézett ki a padló mikor leejtetted :)
2014. jún. 24. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!