Ez menstruálás vagy más?
Figyelt kérdés
12/L.Még nem menstruáltam. Délután egy pici vörös folt. Este egy élénkebb,nagyobb piroskás folt. De ez éjszaka nem lett nagyobb ez a folt. Nem is fáj semmim. Akkor ez menstruálás? Az éjszaka miért nem jött több vér? Lesz még ma vagy ennyi volt?#menstruáció #első menstruálás
2014. jún. 22. 08:43
1/5 anonim válasza:
Ez úgy néz ki, hogy az. Ha nem fáj semmid, az csak annyit jelent, hogy egészséges vagy. Nekem 20 éves koromig soha egy göcsöm sem volt, csak a bugyimon vettem észre, hogy megjött. Lehet, hogy ez a legelső csak ilyen csekély vérzéssel jár. Igazán 1 hónap múlva derül ki.
2/5 anonim válasza:
várd ki, mi lesz ma...ez már valami jel.
Vlt, hogy betétet kértem o.társamtól általánosban, erre tisztaságit adott, csak lestem, úgy látszik, neki az elég volt :o
3/5 A kérdező kommentje:
De...izé.. Igaz nem valami más betegség?
2014. jún. 22. 09:07
5/5 anonim válasza:
Ez már talán az első volt, csak nagyon pici.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!