Mi lehet ez? Akkor most jön rendesen vagy mi?
Figyelt kérdés
Decemberben 6.-án kellett volna megjönnie, de késett és 20.-án jött meg. Ma arra keltem fel hogy olyan véres barnás folt volt a bugyimon elég nagy. Mert ha azt nézzük még most múlt el nem régen, de ha azt nézzük, hogy ha rendesen megjött volna, akkor most már ideje lenne megjönnie2010. jan. 4. 06:13
1/3 anonim 

válasza:

Korod?? Időnként több a vérzés, van, hogy kicsit kevesebb. Ha elcsuszott, több oka is lehet. Gyulladás,felfázás. Nem tudni a korod, lehet, hogy a ciklusod nem szabályos még, vagy, ha gyógyszert szedsz, bekavarhat. Megnyugtatásként felkereshetnél egy nőgyógyászt, aki megvizsgálna, és tájékoztatna. Az is lehet, hogy semmi nagy baj nincs, néha a stressz is kiválthat csuszást.
2/3 anonim 

válasza:

a késett, de megjött, és most múlt el, és most barnázásod van akkor teljesen normális. ne azt nézd h mikor kellett volna megjönnie, hanem azt h mikor jött meg. a menzesz végén levő barnázás pedig normális.
3/3 A kérdező kommentje:
18 vagyok. Nem most múlt el, és azért van barnázás, hanem 20.-án jött meg, és 25.én múlt el, azaz ez teljesen független attól.
2010. jan. 4. 14:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!