Nem bírok tampont használni! (? )
Lehet még túl száraz vagy (nem jött meg eléggé)
Olyankor fájdalmas is
Feleslege "erőlködni", inkább addig használj betétet
Esetleg próbáld meg fekvő helyzetben, ha úgy jobban
el tudsz lazulni
Változtasd az irányt, inkább hátrafelé próbáld benyomni. Nem tudom, mennyire jó ilyen korán tampont használni, én is csak 2-3 év után kezdtem el, semmi esetre sem máris a másodiknál...
Az is kérdés, hogy mekkora méretűt használsz. Ha nehéz felnyomni, használd a legkisebbet, de azt gyakran cseréld (ha erősen vérzel, 2-3 óránként, de ezt is fontos figyelni, mert, ha mérsékelt a vérzésed, akkor a száraz tampon kivételkor kidörzsölheti a hüvelyed falát).
Mi is pont strandra mentünk csak nekem asszem ez a 3. volt. Először én sem tudtam hogy kell fölrakni négyszer próbáltam nem ment. Hát elindultunk kocsival és betétet használtam mert ugye a tampon nem ment. Odaértünk és anya kérdezte hogy fölraktam-e vagy mi mert ugye mentünk fürödni. Mondtam hogy még nem. Anya mondta hogy akkor itt a szállóba intézzem el. Bementem a mosdóba és mondogattam magamban hogy nem érdekel fölrakom, nem érdekel…stb. és tök stresszbe voltam de sikerült☺ mások meg mondják hogy lazuljunk el rakjuk föl a lábunkat a wc-re meg ilyenek, hát én ennek az ellentétje voltam tök stressbe meg csak terpeszbe álltam és kész.És már úgy vártam az utána lévő menstruációt hogy föl tudome rakni és igen, sokkal jobb mint a betét☺
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!