Dudorok a mellbimbón. Mitől?
Észrevettem, hogy a bimbóudvaromon kis dudorok vannak, abszolút nem fájnak, nem is viszket. Megnyomtam és fehér sűrű váladék jön ki belőle, pont mint egy zsírmirigyből. Esetleg zsírmirigy lehet? Mert ha az, nagyon meglepő, sosem hallottam még, hogy valakinek a bimbóudvarán lenne.
Valami ötlet, hogy mi lehet? Érdemes lenne megmutatni orvosnak? Ha igen, nőgyógyász vagy bőrgyógyász, vagy valamilyen más doki..?
Köszi a válaszokat!
Nem a bimbója váladékozik, hanem a bimbóudvarban lévő kis dudorok, és csak akkor, amikor megnyomja. Azt is írja, hogy sűrű, mintha zsírmirigy lenne.
Ne haragudjatok, de a rossz helyesíráson kívül a rossz szövegértés nagyon ki tud borítani :D Tényleg, nem akarok bántani senkit, de minden egyértelműen van leírva.
Kérdező: Nekem 15 éve jönnek ilyen kis minipatti-szerűségek, nincs semmi bajom.
Köszönöm a válaszokat!
A nőgyógyászomnak mindenképpen meg fogom mutatni, a magam megnyugtatása miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!