Mekkora lesz a mellem kb?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok,170 cm,és hozzá 75/C-s mellem van.Ez nagyon nagy?Mekkora lesz felnőttként kb?Olyan válaszokat hogy "Úristen mekkora melleid vannak" meg irigykedőket EL SEM OLVASOM.csak a normálisakat!2014. jún. 20. 12:25
1/14 anonim válasza:
75c, ez kb annyit mond nekünk, hogy egy szám és egy betű :D
2/14 anonim válasza:
reméljük akkora, mint a fejed:)
3/14 anonim válasza:
Hát valszeg fog még valamennyit nőni, de úgy néz ki, hogy koránérő vagy, szóval nem valószínű, hogy ettől a mérettől 3x nagyobb lesz, hanem csak valamennyivel nagyobb. Aztán meg majd gyermekvállalásnál megereszkednek, és megnyúlnak, szóval rossz neked, hogy ekkora.
4/14 anonim válasza:
Szerintem az nem olyan nagy... A nővéremnek akkora, nekem B-s, de csak mert evészavaros vagyok, és lefogytam. Nem biztos, hogy még fog nőni, ha nő is, max. D-s lesz, de én arra tippelek, hogy inkább formásodni fog.
5/14 A kérdező kommentje:
Utolsó:köszönöm hogy normális választ adtál!:)
2014. jún. 20. 12:29
6/14 anonim válasza:
relativ. ha a tested tobbi reszehez kepest ara'nyos, akkor minden szep es jo. de amugy meg baromira nem tehetsz arrol, hogy mekkorak a melleid. megnonek valamekkorara es kesz. allitolag 20-22 eves korig fog noni, de ez nem szentiras, mindenkinel mas.
van ismerosom, aki 18 eves koraig lapos volt, majd 23 eves korara szep, nagy es formas cickoi lettek.
es van olyan is, akinek 14-15 eves korara kialakul a mellmerete. ahany no, annyifele mell :) es ez igy szep es jo.
7/14 A kérdező kommentje:
*utolsó 2
2014. jún. 20. 12:29
8/14 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2014. jún. 20. 12:30
9/14 anonim válasza:
Hát magától már nemigen fog nőni a melled. Majd csak ha gyereket szülsz, akkor meg ki tudja mekkora lesz. Az én anyukám 3 gyerek után már az E-F kosárnál tart (előtte D kosaras volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!